Definice honimíra

14.5.2021 14:51 · 1,932 views GentlEdger

K napsání mě podnítil blog amatérky @ver65 "Typický honič". "Děvčata, jak si představujete zdejšího typického mastiče bimbase, obšousta?" ptá se v něm. Napřed jsem chtěl napsat do diskuse, ale pak jsem si uvědomil, že pisatelka oslovuje děvčata, na můj názor tedy asi není s největší pravděpodobností zvědavá.
Být honič je na amatérech něco jako zrádce národa, diverzant nebo stávkokaz. Opovrhovaný takřka všemi napříč pohlavími i věky a vsadím se, že kdyby sem psal svoje moudra Tuneldědek, určitě bychom se dočkali prohlášení, že Amatéry obchází přízrak onanismu.

V dobách mého dětství vysílali v televizi nesmírně populární seriál Čtyři z tanku a pes, samozřejmě jsme si na ně s klukama hrávali a každý z nás chtel být Janek, Gustík, Tomáš nebo Grigorij. Že by někdo chtěl být Šarik, to si nepamatuju, jisté ale je, že nikdo nechtěl být "fašista", proti kterým se bojovalo. Jednu chvíli se z tohoto slova mezi námi stala nadávka, aniž bychom znali jeho smysl "Ne, ty s náma nepůjdeš, ty jseš fašista!" Nikdo jsme pořádně nevěděli, kdo to ten fašista je, ale bylo nám jasný, že je to někdo, s kým se prostě slušný člověk nebaví.
Ačkoli to nechci zlehčovat a v žádném případě stavět fašisty naroveň s honiči, je jisté, že pro mnohé amatérky a amatéry je honič zkrátka vyvrhel nejhrubšího zrna a mohli by zrovna tak kategoricky říct "Ne, tebe tu nechceme, ty jsi honič." Ale proč a čím je ten honič vlastně tak škodlivý, to už vám nikdo neřekne a na Amatérech, serveru, který je skrz naskrz o erotice je zvlášť divné, že to tu někoho pohoršuje. "Takový si právě na amatérech leští tyč a kouká na fotky" - no jednoznačně skandál, co vám mám povidat, pani, fuj tajxl!
Někdy v roce 1990 jsem četl výsledky průzkumu, v němž měly děti popsat, podle čeho se pozná násilník, zloděj a vrah. Téměř všechny si násilníka představovaly plešatého, zloděj a vrah zase v jejich představách nosili vousy. Pokud by tomu tak skutečně bylo, byla by dnes nadpoloviční většina mužů násilnická sebranka, která nepohrdne nějakou tou krádeží a sem-tam někoho kuchne. Kdo z vás zná kreslený seriál Rychlé šípy, tak ví, že zde byl zloděj vždycky vyobrazený s čepicí bekovkou a ti špatní hoši s povislými koutky, kruhy pod očima a popelavou pletí. Záporáka jste zkrátka poznali na první pohled a tak si možná leckterá útlocitná amatérka myslí, že stejně pozná i toho honiče. Jestli si ale jako @ver65 myslí, že je to vždycky "buran neupravený, obtloustlý, umaštěný, k zblití prostě", měla by někdy nakouknout na zdejší chat a určitě by byla překvapená, kolik ztepilých mužů se oddává tomuto koníčku (ne, sebe opravdu nemyslím, tolik soudnosti ještě mám) a že podobných nadšenců na amatérech není zrovna málo.

Vezměte si třeba výrobce erotických pomůcek. Myslíte, že by se tolik firem zabývalo výrobou tolika nejrůznějších udělátorů, kdyby o ně nebyl zájem a neprodávaly se? A že jich je a jak rafinovaně jsou některé z nich vymyšlené! A co pornofilmy? Ty jsou snad mezi diváky oblíbené kvůli zápletce, dramatu a umělecké výpovědi? Diskutují po jejich shlédnutí o pohnutém životě hlavní hrdinky a přejí jí, aby se šťastně vdala aspoň za jednoho z těch chlapců, kteří jí tak nezištně ulehčovali její osud?
Ale kdeže, honí u toho jak najatí a přesně proto se to taky natáčí. Myslíte si, že ti producenti říkají "no jste normální, tohle přece nemůžeme točit, vždyť to je vyloženě pro honiče!" a výrobci jim přizvukují "Naše vibátory, dilda a flashlightky jsou umělecké a dekorační předměty. S něčím tak sprostým, jeko je honění nemají naprosto nic společného, to si vyprošujeme!

Ale jo, dobře, nebudu ze sebe dělat až tak nechápavého, vím, že potupný výraz honič je tu používán hlavně pro ty, kdo odepisují na inzeráty, nebo je sami podávají a když by se mělo zadařit, tak se najednou bez vysvětlení odmlčí, nepřijdou na smluvenou schůzku, tahají z lidí fotografie, nebo se dokonce vydávají za ženy a to všechno z jednoho prostého důvodu - aby při tom s nějakou škodolibou zvráceností mohli honit!

Zvláštní je, že se vždycky jedná o muže, s výrazem honička jsem se ještě nesetkal - tedy rozuměj honička jako masturbující žena. Hodně chlapů si tady sice stěžuje, že tu mají ženský několik let dokola stejný inzerát k seznámení, ale nikdo ještě nenapsal: "Ta? Proč si myslíš, že to sem celou tu dobu píše? To je honička, napřed se s tebou domluví a pak se akorát dívá z okna jak tam přešlapuješ, mastí si za záclonou kačenu a chichotá se, jak tě doběhla." Myslíte si, že to není možné? Těžko říct, některý ženský se sem spíš chodí ukájet psychicky, než že by "přiložily ruku k dílu".

A k čemu všechno to psaní? No, přimlouval bych se za vymyšlení nového názvu pro všechny ty padouchy, kteří v ostatních vzbuzují plané naděje a přitom dopředu vědí, že s nikým nikam nepůjdou a že nejsou Anička Vopršálková, která chce poslat "fotečky", ale Pepik Tintěra, který se těší, jak si zase pohoní nad těmi, kteří mu naletěli.
Nám, poctivým honičům s čistými úmysly tak dělá špatné renomé a jak k tomu přijdeme, žejo.

A vůbec, víte co? Šukání je dobrý akorát tak pro ty, co jsou líní honit!