SEZNÁMOVÁNÍ s01e01 Milenka

4.8.2021 12:12 · 544 views AmantAm

Je to už víc jak rok, co jsem dostal úkol. Možná jeden z těch vysněných, který by chtěl jednou dostat každý chlap, ale o nic méně složitější. Najít si milenku. Představa dobrá, ale proveditelnost?

Nechce jí znát. Tím odpadají všechny známé. Seznamky – samé no ONS a podobné mezinárodně uvědomělé projevy. Amatéři? Chat jsem pochopil jako černou díru. Nejde tam o nic jiného, než požírat čas ničím. Amatérská seznamka? Když pominu všechny ty, které chtějí neženaté, nezadané či jiné muže stojící a čekající pouze na ně, bez ohledu na to kolik milenců, manželů a obdivovatelů shromážďují ony, zbyde jeden inzerát, který je falešný, podvodný, nebo vzájemně nekompatibilní.

Podání vlastního inzerátu místo k báječnému šuku vede k úvahám o smyslu života.

Není nad to si objekt svého zájmu vyhlédnout na vlastní oči. Jde se do baru, na diskotéky, na bazény … mezi lidi. No jasně, ale jak na to? Balit, svádět, dostat do postele a pak se teprve bavit o tom, že jsem vlastně zadaný a může být mojí milenkou … blbost. Vybalit to hned? To je na ránu. Hlavně musím oslovovat zadané. Nespokojené zadané…nebo neukojené. A jak to bez rozhovoru poznám? Takže mě čekají stovky rozhovorů od nuly, než si ověřím zda přichází v úvahu, nebo se rozloučím s ve vzduchu významně visícím WTF. Alespoň že hned na startu vyloučím ženy, které mi fyzicky nic neříkají. Připraven, nažhaven a jde se. No jo, bary, hospody zavřené. Všechno ostatní taky. Obcházet maminky na dětském hřišti je na mě trochu moc adrenalinový sport. S jednou se mimochodem dávám do řeči, je zadaná (bod plus), ale než jí zvládnu nasměrovat k jejím sexuálním potřebám a jejich naplnění, přichází její kamarádka a kolega. Tohle se vážně nedá.

Tak znovu seznamka. Zadaná hledá přátele. Dokonce si začne povídat a navíc je nespokojená. Terno. Jenže nemá čas a možnosti na nic víc, než jednou za čas prohodit pár slov a provokativních fotek.
Když už nakonec po náhodě narazím na jakýsi střet zájmů, chtění a přání, dochází mi, že samotný zásun je uspokojující asi tak stejně, jako masturbace. Bez důvěry, souznění, pouta … jde jen o tělocvik, po kterém zůstává stejné prázdno a chtíč, jako předtím. Ale umím to druhé nabídnout? A v jaké míře?

Naštěstí, dřív než jsem se z toho mohl zcvoknout, vše se zase otevřelo a jednoznačně se vyřešila i potřeba milenky, když se vztah dostal do stádia, kdy bych musel hledat milenku, kuchařku, uklízečku, vychovatelku, kamarádku … a na to fakt nervy nemám. Teď už se můžu seznamovat úplně normálně. No super, ale jak?

následuje s01e02 Partnerka