Bizarní sen

2.9.2021 04:07 · 781 views Tatarek20

Předpokládám, že všichni, kdo tu jste, jste tu proto, že máte rádi sex, erotiku, tělesno, a to buď z pohledu kvantity, tak i kvality (někdo oboje najednou) :-). Na internetu lze najít o sexu mnoho věcí a mnoho videi, od nejvíc soft až po nejvíc hard. A pak různé bizarnosti. Na bizarní věci jsou prý specialisté Japonci. Nevím. Ale já se zeptám jinak: zdál se vám nebo zdává se vám někdy nějaký bizarní sen ohledně sexu či s erotickou tématikou nebo dějem? Myslím tedy jako v noci, při spánku. Jako že to nemůžete ovlivnit. Mně jo. Docela často. Třeba minulý týden se mi zdálo, že jsem přišel k jedné dělnici na výrobní lince v naší fabrice, ona se ke mně začala tulit a já ji začal prstit, s velkým úspěchem, takže jsme si to pak začali mezi strojema rozdávat. Kde byli ostatní dělníci nevím, a v tu chvíli to bylo absolutně jedno. Nebo před 2 týdny se mi zdálo, jak jdu po ulici, najednou se otevřou domovní dveře a čísi ruka mě vtáhne dovnitř. Octnu se v prosluněném bytě s nádhernou nahou dívkou… Asi nejčastěji se mi zdává, že si ho kouřím sám sobě (v reálu je to absolutně nemožné, protože si na něj nedosáhnu :-) ). No tedy… :-)

To vše není zas tak zvláštní. Ale co se mi zdálo dnes, už byl fakt vrchol. V tom snu mi najednou narostly dva penisy, prostě dva čuráci. Rostly z jednoho kořene, taková rozdvojka. Jeden měl v průměru 1,5 cm a druhý 7 cm. Jak adaptér pro různé velikosti kund. A v tom snu se to nějak dovědělo spousta žen a spousta z nich to chtěla vyzkoušet, jak to funguje. A najednou jsem dostával mnoho nabídek na natáčení pornofilmů za obrovské peníze. Ale to není všechno. Ten sen byl propracovaný do takových detailů, že pouze ten tenčí penis ejakuloval a ten tlustší byl „slepý“. Ale do funkční tvrdosti se topořily oba… No děs, děs, probudil jsem se zpocený…

Mám holt bohatou fantazii, což je super pro psaní mých povídek, ale pro reálný život je to kolikrát na přítěž. A když se to vrazí do snu, je úplně „vymalováno“.

Tak jestli máte taky nějaký šílený sen, tak klidně do komentářů nebo do vlastního blogu, jestli chcete. Bizarní věci umí být kolikrát inspirativní.