Mám choutky

2.9.2021 09:21 · 1,331 views dlouhonozka

nebo spíš chutě? A nebo vše dohromady.....
Mám chuť vzít milovaného za ruku a za východu slunce, ruku v ruce, brouzdat se po louce, trávou, na které se třpytí kapičky ranní rosy. Sledovat motýly, jak pijí z kalichů polního kvítí, vnímat zpěv ptáků a poslouchat cvrčky, kteří se překřikují...tam někde v houští.
Mám chuť v této romantické chvilce rozložit deku a z piknikového koše vytáhnout snídani, nalít si šálek ještě horké kávy a vychutnat si tu slastnou chvilku, kdy mi doušek lahodného moku prohřeje tělo.
Mám chuť nastavit svou tvář paprskům vycházejícího slunce, cítit jejich teplé dotyky, nahřívat se jako malá ještěrka, co jí vídám doma na zahradě a mám často chuť si to s ní vyměnit.
Mám chuť pozorovat své dva čtyřnohé mazlíky, jak si spolu hrají, prohánějí se po louce, očichávají každý kousíček trávy, kudy před nimi prošel jiný tvor, který jim neskutečně voní.
Mám chuť se jim schovat za kulaté balíky sena, které se na louce už dlouho povalují, a čekat, až mě začnou hledat a sledovat tu radost, připomínající malé dítě, když mě najdou.
Mám chuť políbit milovaného a tiše mu zašeptat do ouška....pojď....a zcela se oddat , ještě plna té ranní krásy, jeho něžným dotykům, polibkům, vášni, kterou dokáže ve mně probudit choutky a fantazii a představy, spolu, jako jedno tělo, proplétajíc se navzájem v milostné hře, a slastně oddychující po milování, ještě cítíc záškuby doznívajícího orgasmu.