Písmenka jen v polívce

4.11.2021 13:22 · 668 views Hovadkocz

Komunikace mezi ženskou a chlapem - už chápu, že se tím někteří lidi dobře živí. Včetně všech těch kecálistů s diplomem. Zrovna nedávno jsme to řešili (teda bez kecálisty, online poradny i kamarádů nebo kamarádek). Prý jsem moc "stručný", když píšu.

Byl jsem postkoitálně vyčerpán a tak jsem na to stanovisko jen němě zíral do stropu a šéfice se začala chichotat jak děcko u pohádky: "Vidíš, přesně o tom mluvím."
Pak jsem se s vypětím všech sil zeptal, jak to myslí a bylo mi vysvětleno, že na to, jak si s ní povídám a jsem verbální a proaktivní, když jsme spolu, tak v mezidobí po písmenkách a telefonátech, jsem příliš pragmatický, stručný a věcný.

Ženský, sakra, když vás hned po příchodu chlap ohne o linku, vymrdá vás zezadu, zepředu, děkuje bohům za vaše kozy a mokrou frndu i nahlas a ve vaší přítomnosti - TAK VÁS CHCE. A jste krásný!! A bohyně!!! A vaše kozy, prdelka i frnda opravdu nemají chybu.
Tak proč o tom máme ještě tři dny psát?

Naštěstí je ta moje potvora chytrá a tak, když jsem se jí zeptal, jestli bude preferovat, když jí budu o všem co mně na ní bere psát, místo abych to pravidelně zcákal, pomačkal, okousal, poslintal, oblíbal a s barbarským hekáním ošoustal, zvolila správně a písmenka to nebyly. Písmenka u nás naštěstí dál stačí jen v polívce. Mno, ale jí pro radost nějakou tu slovní eskapádu taky vyjímečně předvedu, když jí to teda bere, třeba příště přijede do kanclu ošoustat a zcákat ona mne.