NAJkrajší vs. NAJepší sex.

21.1.2022 05:22 · 1,523 views Lapaz

Včera som čelil otázke aký bol môj najlepší sex. Pri mojom vnímaní sexu a všetkého okolo neho je moja odpoveď relatívne jasná, aj keď verím, že ten najlepší ma ešte len čaká. :)
Zbožňujem hravosť, živočíšnosť, ktorá sa spolu s dávkou perverzity a úchylnosti premietne v obrovskú masu energie, ktorá je zakončená "výbuchom", kedy po hromoch a bleskoch následuje absolútne ticho ťažko hľadajúcich slov a len tak pomedzi pery možno prekĺzne "no do pi.., to čo bolo toto".

Pointa?

Po tom ako som povedal, že toto je pre mňa sex, ktorý prežijem naplno a cítim sa dokonale zničený zo zážitku, ktorý mi dal, som dostal odpoveď, že ale veď najkrajší sex môžeš mať iba s niekym koho miluješ. Priviedlo ma to na otázku, ako to vlastne mám ja? Odpoveď som si dal vcelku rýchlo. Áno, najkrajší sex plný vášne, romantiky a všetkej zmyselnosti, ktorá je prepojená nielen chémiou, ale aj duchom, ten áno, ten môže byť môj najkrajší. Ale nevnímam ho zároveň ako ten najlepší, ten má svoje oddelené kritéria.

Chvíľku som sa cítil opäť zvláštne, akoby som bol mimozemšťanom, ktorý proste sex berie ako šport. A potom som si spomenul na môj predchádzajúci blog a vaše odpovede a uvedomil si, že naozaj je nás na svete tak veľa a každý vnímame každú jednu časť nášho života ináč, po svojom, so svojimi skúsenosťami. Niekto sa zamyslí, niekto to berie ako fakt. Niekto rastie a niekto prežíva. Rovnako si myslím, že po zverejnení tohto blogu budú názory tak rozdielne ako rozdielni sme ľudia. Niekto sex iba s láskou, niekto sex lebo vášeň a hodnota. Niekto iba tak, iný iba onak.

A viete čo? Každý má tu svoju pravdu a tá je správna. Je dôležité ako čo vnímate práve vy a ešte dôležitejšie aby ste podľa toho aj žili. Tak dosiahnete svoj pokoj, šťastie a naplnenie.

No ale naschvál, či som sa nemýlil, ako to máte teda vy? Je pre vás rozdiel najKRAJŠÍ a najLEPŠÍ?