Asi lekce

26.1.2022 07:21 · 1,317 views sex_neha_vasen

Občas se stává ,že potkáme někoho ,kdo nám změní život aniž by to chtěl on nebo vy . Říká se že osoba kterou v životě potkáte je pro vás testem trestem nebo darem . Je teď nevím jak se rozhodnout ,co pro mě byl pan M ... Budeme mu říkat pan M( a tohle M mu sedne kvůli auta ) ,protože na jména nemám moc paměť ,ale podle přezdívky ,kterou tomu člověku dám si hned vzpomenu o koho jde ..
Seznámení bylo milé , celkem i překvapil ... Byl to pan s velkým G u slova Gentleman ... ( Takového prostě chcete , máte si o čem povídat ,víte že každý jeden den by nebyl stejný, a nebyla by nuda )

Zabambuseny od hlavy až po paty ,jelikož byl zamrzlej,ale když SME došli tam kam jsme chtěli , a on si začal odkládat , padala mi pusa níž a níž ... Bože ty oči , úsměv... ,ikdyz na fotce se vypadal ,tak že se ho člověk bál ..říkala jsem no tak jdu do toho třeba se mi zalíbí , no a osobně wauuu , myslela jsem si že by tam něco mohlo být , ale z jeho strany tam ta chemie nebyla ...já bych mu dala snad vše a kdekoliv :D .. bavili jsme se , smáli ..pri té představě co jsme si psali tak dva dny předtím ....a když vám ty slova běží v hlavě ,přímo před tím člověkem , a fantazie běží na plné obrátky no povím vám není to jednoduché ......ale přišlo to pověstné ,,ALE" .... ..nebyla jsem pro něj ta ,kterou by chtěl ....po tom co jsem mu řekla co dělám jsem viděla jak sem v jeho očích klesla ...za práci by se neměl nikdo stydet a nikdo by vás za ní neměl odsuzovat, spíše by vás měl podržet a třeba vám pomoct rozvíjet se dal ,ale to záleží na tom jestli by to on sám chtěl ...ale jelikož není váš přítel ani kamarád tak to od člověka kterého znáte jen přes pár písmenek nemůžete chtít ..

.... asi to nedokoncim ...budu uvažovat co pro mě ten člověk znamenal a znamená... Protoze i přes jeden rozhovor se vám zda jako by jste ho znali léta a je ve vasem životě dost dulezity.....vpluje vám do života na drahé jachtě a jak rychle připlul tak i odplul ...a vy jenom stojíte máváte na břehu řeky(more ) a uvažujete jak dál ...po týdnu asi vím co už udělat a čím se řídit ...
Strašně moc bych se ho chtěla zeptat jestli ho neboli nohy ..z toho jak mi stále běhá v hlavě ..
Takový by měl být partner každé ženy , abychom nemusely být zde ....