Kdo ošukal moji ženu

24.6.2011 15:20 · 14,066 views Gill1000

- Jednou jela na hory s kamarády. Já jsem tehdy jet nemohl. Až po návratu mi prozradila, že spala ve stanu se svým bývalým přítelem. Naznačila i to, že se od něj nechala ošukat. Řekla něco v tom smyslu, že je fajn brát prášky protože si pak chlapi nemusejí dávat pozor. A ona se taky více uvolní protože se nemusí bát. Mne taková řeč překvapila a zeptal jsem se, co tím myslí. Ona se ale o tom odmítala dál bavit. Myslím, že se lekla, co na sebe prozradila. Takže jsem si jistý, že ji nejenom šukal, ale taky se do ní vystříkal.

- Několik let jsme bydleli v pronajatém bytě. Jeden soused (vzdálený kolega) ji opakovaně zval na večeři. Říkala mi to a ptala se mne, jestli s ním má jít. Já jsem ji odpověděl, že ji určitě chce dostat do postele, ale že záleží na ní, jestli půjde. Vzrušovala mne to. Po čase s ním opravdu šla. Řekla mi to až když se vrátila - hluboko po půlnoci. Určitě byla od něj naprcaná.

- Jeden kolega ji mnohokrát zval do kina a do restaurace během služebních cest. Naléhal na ní ať to s ním zkusí jako s náhradníkem. Řekla mi to a dál s ním chodila. Alespoň jednou pak spali spolu na jednom pokoji v hotelu. Prý protože už žádný jiný pokoj volný nebyl. Ale určitě to bylo proto aby roztáhla nohy a pustila ho do sebe.

- Jiný kolega u nás doma občas přespí. Spal u nás i když já jsem byl pryč. Ten kolega ví o moji přítelkyni, dokonce to prozradil moji ženě (ta mi to potom řekla). Vím, že je mě ženě velice sympatický, a že je to vzájemné. Po nějakém čase mi pak naznačil, že spal nejen v mém domě, ale i v mě posteli a dokonce v mě ženě.

Vzrušuje mne představa, jak moji ženu souloži jiný muž. Že ji někteří známí nejen viděli úplně nahou, ale cítili, jaké to je mít svého ptáka v její kundě a vědí, jak se při šukání chová, co dělá, jak vzdychá,... Že když ji teď potkají, dovedou si ji představit nahou - a ona to ví. A možná o svém zážitků někomu vyprávěli, dost možná i na tomto fóru.

Nikdy mi nic otevřeně nepřiznala, a na návrhy na kolektivní akci vždy reagovala záporně. Ale občas něco naznačí. Například mi řekla, že by si připadalo blbě, kdyby svému partnerovi odmítla povolit aby se v ní udělal. Taky mluvila o tom, že chce zkusit souložit i s někým jiným. Ale odmítá říct cokoliv konkrétního.