Kam to chceš 😈😇 ? …

25.3.2022 17:56 · 4,620 views stonygirl

Co na tohle protějšku odpovědět?

Chce vůbec znát odpověď?

Nebyla to jen řečnická otázka?

Dá se to dopředu nějak určit, kam to bude, když dojde k vyvrcholení? Vašeho a jeho. Anebo třeba jen jeho, když je to jinam, než to máte rády?

Záleží Vám vůbec vlastně na tom, kam kluk vyvrcholí, aby jste z toho měli současně s ním orgasmus?

Je jasný, že je to podle toho, co zrovna provádíte, ale každá holka a každej kluk mají většinou přeci oblíbený „místo“ kam.

No, ale jde to plánovat? Anebo má jednou vyhovět jeden a po druhý ten druhej, když to má každej rád jinak?

Dneska jsem tohle probírala s kamarádkou. Je totiž jednou z holek, co přímo nesnáší sperma. Nikdy ho nepolyká, ani se ho nedotýká, pokud to není omylem. Snese jen vyvrcholení do sebe a ihned běží do sprchy. Bere sperma jen jako nutný rozmnožovací zlo. Nemá ráda ani, když by se na ní kluk vystříkal třeba jinam po těle. Preferuje vystříknutí kamkoliv kromě sebe a nejlíp i postele.

Je to zvláštní, je vlastně jediná z holek co znám, která se vlastně sperma přímo štítí, když se to tak vezme.

Já mám třeba nejraději, když se kluk, ke kterýmu něco cítím (rozuměj tím pádem dlouhodobej) udělá do mě. Miluju třeba ten mžik, kdy cítím ten pulzující penis v sobě těsně předtím, než vystříkne (tady jsme u frndy), kdy jsme pak oba, protože tohle mě udělá taky jako nic jinýho, okamžik, kdy jsme jen „Ty a já“. Dva v jednom. Není asi nic krásnějšího. Teda pro mě.

Vy to můžete mít jinak. To je jasný.

Většinou je ale to vyvrcholení s člověkem, kterýho máme rádi krásný vlastně jakkoliv. Na tom se asi shodneme, žejo?

Není přeci na světě nic hezčího, když vidíte, jak z Vás krásně stříká kamkoliv. Jak se u toho tváří a jak i chutná …

S občasným partnerem na sex (rozuměj s někým, koho potkáváte párkrát do roka, ale znáte se) to je asi jedno kam – je tam většinou nula citů a je vlastně tím pádem víc „technickej“. Tady jde jen o koitus (sex) samotnej. O nějakou úlevu bez čehokoliv, anebo jak to nazvat. Prostě jde o zbavení se přetlaku u obou ...

Anebo třeba Viky to má zase tak, že nechce, aby milenec stříkal do ní. Že to už je tak intimní věc, že to může jen ten, kdo k ní „patří“ víc.

Tohle myslím mají chlapi, co hledají jen milenky na ten „technickej“... Co kluci? Jo?

Je to zvláštní, nikdy jsem nad tímhle moc do hloubky nepřemýšlela, když miluješ není co řešit – to stačí jen jakkoliv hřešit a dělat cokoliv :-D ...

A co Vy holky, eventuelně i kluci?

Kam to máte rádi?

Je to jinak se stálým partnerem a jinak s milencem/milenkou?

Vyhovíte partnerovi/partnerce v tomhle „kam“?