Třetím rokem Stony ,-) ...

26.4.2022 07:57 · 1,447 views stonygirl

Tyjo, to to ale utíká … Tak dneska jsem tu 3 rokem Stony. Amatérka Stony ,-D …

Od začátku tu nic a nikoho nehledám, což teda málokdo z těch kluků, co se představujou zejména pick-dickem a oslovením „zamrdáme kundo“ chápe.

No a taky většina těch, co mě oslovujou na chatu, protože tam trávím dost času. Možná až moc, když nad tím přemejšlím, ale co už …

Myslím, že Amatéři nejsou primárně jen seznamka na sex. Hodně lidí tu chodí jen číst povídky a blogy, anebo jen diskutovat do fóra. Teď úplně pominu některé jedince právě jen na chatu, to je místní zvláštní modrý podsvět ve světě Amatérů a ten si zaslouží nejspíš samostatný blog.

Ono většinou, když nehledáte, tak najdete. A to nejen tady. Někdy Vám osud prostě podstrčí kdekoliv pod ten Váš nosánek někoho, kdo Vám zavoní a Vy jemu. Někoho, kdo Vás přitahuje jako magnet – jeden třeba tím, jak je chytrej, další tím svým „mužem“, jak to nazval Austin Powers :-D ...

Ale k Amíkům - já tady třeba našla kamarády a taky pár fakt dobrých kamarádek. Probíráme kde co, řekla bych, že i věci, který by probírat někde jinde nejspíš nešly.

S dvěma klukama o sobě víme fakt hodně. To probíráme i soukromý věci a oba dva mi hodně pomohli, přestože jsem pro ně „cizí“ a přestože jsme spolu neměli žádný sex.

Proto i věřím – v přátelství. Věřím i v to, že je tady hodně fajn lidí, takže bych to tu nějak nezatracovala, jako někteří třeba v diskusích na zmiňovaném fóru. Jen to chce trpělivost.

Taky vím, že s někým si můžete tady dlouho psát, bavit se po telefonu, všechno je super, ale po osobním setkání víte, že tohle není člověk, který k Vám jakkoliv „pasuje“.

Přestože jsem teda tady, tak jsem asi spíš ten člověk, kterej se nejraději seznamuje tak, že na někoho mrkne v běžným životě a ono „TO“ tam je, až se toho všeho leknete, protože už jste nečekali, že se něco takovýho ještě může stát a zrovna Vám a na první dobrou. Jsem prostě na ty oči a když je kluk umí pořádně použít, tak jsem ztracená. Teda časem nejen ty oči, žejo :-P …

Ale to je ten „těžkej“ osud zvrhlíků :-D … Nemáme to prostě jednoduchý - najít někoho, kdo je pro nás ten „pravej“ je těžký. Protože to je zase o 100% důvěře. Vzájemný a ve všem. Jinak to nemůže fungovat.

A jaká jsem, když nejsem ta Stony?

No já myslím, že holka, co má relativně srovnanou hlavu a ví co chce. A taky dodržuju dohody a neskutečně mě dokáže vytočit, když druhá strana ne. To se pak umím pěkně šprajcnout a pěkně to „lítá“ ...

Takže …

Tříletá Stony by Vám všem chtěla poděkovat za čtení blogů a povídek a za komentáře k nim. Protože to psaní je ten hlavní důvod, proč tu jsem a nejspíš ještě nějakou dobu budu.

Dál tu nikoho a nic nehledám, stejně jako na začátku. Co jsem totiž hledala, to jsem už myslím našla a rozhodně to nechci změnit. Chápeme se? ... ,-P