Cistit bryle lemem satu

17.5.2022 08:42 · 613 views Georgo

Tak je konecne po Covidu a my se dostali zpet do kancelare. Uz jsem se na to tesil. Zase mezi lidma. No ale o tom psat nechci.
Chtel bych popsat zazitek co se mi stal. Moc vzruseni mezi chlapama ve firme neni. Leda nejake prilezitosti na vecircich, kde jsou i zenske z jinych oddeleni. Nebo byt gay... :)
To jsem si tak jednou uzival slunicka po obede a nechtelo se mi do studene klimatizovane kancelare. Tak jsem jeste chvili zustal venku a pozoroval jsem lidi, jak chodi na obed nebo z obeda. Co si budu nalhavat. Jsem chlap a libi se mi zeny, tak se rad podivam. Je konecne teplo, tak vsechno krasne, co bylo pres zimu schovane pod bundama, je ted konecne videt v kratkych letnich satek a suknich...
Zrovna vychazel z budovy par dvou zen. Na odhad jsem spatny, tak ani nebudu odhadovat vek. Ale byly pekne. No a jedna z nich si prave cistila slunecni bryle. Na tom neni nic zvlastniho. Jen kdyby na to nepouzila lem svych satu a nenadzvedla si je az tak, ze jsem zahledl to, co asi melo zustat skryte. Krasne bile krajkove kalhotky. Hned jsem mel lepsi den!
Bohuzel dalsi den uz jsem ji nepotkal. Ale doufam, ze se treba jednou zase zadari.