Všeobecný manuál milenky muže?

1.7.2022 08:57 · 2,422 views stonygirl

Jste jen „milenka“. Jeho milenka a ON je ten, kdo počítá s tím, že si do Vás „vyklepe pytel“ a pak půjde tam, kam patří a kde má to svoje „doma“.

Ano, je to napsaný zcela ošklivě, ovšem taky zcela pravdivě.

Většinou každýmu chlapovi, kterej si „milenku“ pořizuje jde jen o to jedno. Nazvěme to „zasunout“ a pak elegantně opustit/odkopnout – dá se to nazvat všelijak.

Bez zbytečných citů, řečí, bez vizí do budoucna a investic třeba jen do jedný růže a tak dále.

Zasunout způsobem, jakým to má rád a evidentně mu to chybí v jeho stálým vztahu (teď neřešíme v jakým přesně), anebo mu to chybí, protože je sám a „už se NIKDY“ nechce vázat na nějakou blbou ženskou :-D …

Tahle nejvíce se vyskytující varianta kluka je pro holku, co hledá jen „milence“ na užití si „kvalitního sexu a nic víc“ (- a ano, takový holky tu taky jsou kluci, mají stejný přístup, jako Vy sami ,-P ) úplně nejlepší - když je tak + a – 5let od Vás, tak bude sex božskej, protože budete tak nějak na stejný vlně i v hlavě, nejen trochu níž. Víte co chcete Vy a i to, co chce on – prostě užíváte si takový fajn šoustání ...

Z obou stran jde tedy o bezcitné jedince s náležitým vzájemným odstupem, hledají totiž oba jen „převozníka“. (Vysvětlíme slovo neznalým - převozník či převoznice je zažitým termínem pro pána či dámu, který vás podobně jako mytický Charón převeze přes řeku Styx z jednoho světa do druhého. Tedy zde logicky mezi vztahy vážnějšími.)

Pak jsou tu ovšem taky kluci mladší o deset a více let než Vy (Zde dodáme, že je mu samozřejmě 18+ a je tudíž plnoletej).

Smočit také chtějí, což je logický – ale už většinou nejen to. Čekají nějaký hýčkání z Vaší strany. Mladší milenci mívají prostě „mamakomplex“ a někdy s nimi bývá potíž, protože nedokáží od Vás udržet náležitý odstup potřebný ve vztahu milenec/milenka. A na nějaký scénky ve vztahu jen na sex nikdo není zvědavej, to fakt nikdo nechce.

Smočit ostatně chtějí i kluci starší než jste Vy, na to nesmíte taky zapomínat ...

Takže – pak je fajn, když se taková holka všeobecně drží manuálu ke kterýmu jsme s Lu a Viky došli.

(Psáno v „ich formě“ - tak, jako píše Halina Pawlowská a že ta umí) ...

Verze A – Manuál pro milenky mladšího muže, aneb jak pečovat zejména o zajdu ...

Jsem milenkou mladšího muže, je mi vždy jedno o kolik, ale když je ten „chlapec“ mladší, tak si ho nějak musím hýčkat, když je ten sex s ním tak božskej, má to pevný mladý tělo a vypadá většinou jak andílek a celá ulice čumí, když s ním jdu venku po chodníku.

Kolikrát mě to stojí neskutečný peníze, pomalu bych měla na dvoře další Bentley.

Celej den musím trávit někde v posilce, odběhnu si na vlasy, řasy, botox, liposukci – nechci přeci vedle něj vypadat jako jeho mamá, nedej bože babička. A taky mu musím ve všem stačit – takže nejlepší je chodit i na jógu, musím bejt ohebná jak proutek.

Taky musím umět naslouchat, co mi ten šmudla říká a jak neustále fňuká – vždycky si pak představuju jeho pindíka v akci a někde vzadu v hlavě mi jede – tvl, fakt Ti za to „tohle“ bejby stojí?

Hlavně musím mlčet a neříkat mu pravdu, že je nemožnej a vlastně ještě skoro dítě. Furt ho musím chválit – jak dobře vypadá, jak je chytrej, jakej mi dokázal udělat orgasmus, protože i když je mladší – je to stále chlap a platí na něj to, co na ostatní pány nehledě na věk.

Tady mi většinou odpadá nutnost poslouchat o jeho případné stálé partnerce, model zajíc je většinou svobodný a naopak občas hledá, kde by se uhnízdil na stálo. Jak to začnu pociťovat a má u mě v koupelně holení a zubní kartáček, musím to utnout a hledat další model, protože tohle fakt nechceš „nafurt“, ale jen na zábavu.

Tudíž ten manuál shrnu – užívám, dokud to jde a plnými doušky to mladší tělo, pevnou erekci, lehkost jeho bytí. Musím si ale být vědoma nějakých investic. Jakmile začně hnízdit, přecházím ihned na další zajda model.

Verze B – Manuál milenky staršího muže, aneb jak pečovat o dědouška chtivého sexu :-D …

Jsem milenkou staršího muže. Mám ovšem svůj věkový limit, kam už nejdu. Nerada bych, aby mi u sexu nějakej kluk pode mnou exnul.

Stařík mě většinou nic nestojí, jen nějaký ten volný čas. Na vlasy, řasy, botox, liposukci a do posilky si klidně zaběhnu, rád mi všechno zasponzoruje. Taky je rád, že mi může koupit jakýkoliv oblečení, třeba jako toho norka, co mám ve skříni na ramínku, protože mu tak nějak už občas nestojí pindík a chce to samozřejmě kompenzovat, abych mu neutekla.

Je fakt, že teoreticky většinou ví, jak to holce udělat i když se to stane. Má zkušenosti, spoustu pomůcek, chodíme do drahých restaurací a jezdíme furt někam k moři. Je rád, že všichni vidí, na jak velký silikony mi přispěl a jak mu to vedle mě sluší i když je plešatej, tlustej, starej, má brejle a je menší než já. Mě zase dělá dobře, že se mě lidi ptají, jestli to je můj děda, anebo taťulda :-D ...

Samozřejmě se furt jen usmívám, ať si říká cokoliv chce a kývu na souhlas. Před očima vidím jeho bezednou kreditku, raději všem staříkům říkám taky univerzálně „miláčku“ protože je čím dál tím těžší nějakýho klofnout a dovléct před oltář, pokud nemá závazky, tak si přeci celý lov neposeru tím, že Jardovi řeknu Pepo :-P ...

Když je ženatej a to většinou je, tak snesu s grácií a drinkem v ruce i ty kecy o jeho manželce. Ty jejich báby vydrží bohužel roky - má mě pak jen na pár hodin v týdnu, to taky není špatný, mám klid na to, zajít si někam pořádně zašoustat, když s ním to stojí většinou za prd.

Tudíž ten manuál shrnu – užívám vše plnými doušky, dokud není v komatu, anebo mi ho nestáhne ta jeho manželka zpátky domů k ní z bytečku, kterej nám platí na naše schůzky.

Hlavně musím mlčet a neříkat mu pravdu, že je nemožnej a vlastně protivnej poloimpotentní dědek. Furt ho musím chválit – jak dobře vypadá, jak je chytrej, jakej mi dokázal udělat orgasmus, protože i když je starší – je to stále chlap a platí na něj to, co na ostatní pány nehledě na věk.

Jen se snažím jakkoliv a hlavně rychle zahnízdit u něj doma, když je sám, ale musím nenápadně a opatrně – ono totiž každý skříni sluší, když vedle norka visí i liška a být manželka je v tomhle případě lepší, než-li být milenka :-P …

.-.-.-.

Všeobecný závěr je – chválit, chválit a chválit – jakýhokoliv chlapa - vlastně ať jste milenka, anebo ne a užívat si každou vteřinu s ním, mít ho jako dárek, kterej si ráda rozbalíte a potěšíte se s ním :-D …

Taky je dobrý přesně si určit hranice četnosti a způsobu setkávání a pokud jsou z jedný strany překročený, tak raději „milenecký“ vztah ukončit.

Mít pořád na mysli o co vlastně klukům jde, protože děvčata – život není červená knihovna. I když teda znám minimálně odsud dva páry, kde to vyšlo na něco víc, na společný „dál už jen spolu“ nejen přes vzájemnej věkovej rozdíl a přes všechny závazky z minulosti.

Nějaké Vaše rady, jak udržovat „milenecký“ vztah?

Kdy ho případně ukončit?