Bonviván& swing

4.7.2022 00:44 · 1,097 views Sax7

Článek o prostituci, ženách ochotných tady prodat sebe i své sekrety za zlámanou grešli neprošel....prý byl málo erotický. Brizanci měl ale pořádnou.....😄
Přesto mi to nedá...i já jsem specifický a mám na hledání tady jasný názor a cíl. Ono to tak nějak vyplývá ze dvou základních postojů dívek a žen se zde vyskytujících. Jednu partu jsem specifikoval výše - různé, někdy i dost nejapné, pokusy o prostituci. Asi největší nářez je slogan " kup balíček fotek v akci". Jsme prostě národ milující akce všeho druhu 😋.
Pak tu je parta žen, které tady na tomto portále hledají lásku až za hrob. Jim bych doporučil inzerovat v Katolických listech nebo jiném seriózním tisku. Ale.....!!! Mezi nimi se skrývá oni pomyslné zlato, které hledám. Jen nechci stěhovat kartáčky na zuby, vychovávat děti, přestavovat dům ( to by už byl čtvrtý 🙄 ) a nechci čelit otázkám typu " Kde jsi byl? Kdy přijdeš? Proč jsi pořád pryč? Proč si nerozumíš s mojí dobrotivou a úžasnou matkou? Mám úžasné ( přesný výklad je pošahané ) kamarádky a ty se jim vyhýbáš....aj". Prostě si chci zbytek života užít, klidně s jednou, ale svobodně a volně. Výjimkou v monogamii budiž swingers, činnost která mě dostává do kolen, rajcuje až k zbláznění. Kde z každé skuliny klubové scény lze cítit svobodu, volnomyšlenkářství, liberalismus a chtíč. Tam se cítím zaručeně nejlíp. I tohle chci zažívat s jednou, která se tady někde skrývá. Třeba je na dosah, jen se ještě neprojevila.

Nickname
Region
BellaDonna BellaDonna
Czech Republic Pardubický kraj
enjoymentt enjoymentt
Czech Republic
schildpad schildpad
Czech Republic
SwingLilu SwingLilu
Czech Republic Hlavní město Praha
Leginy Leginy
Czech Republic
krabickaodsirek krabickaodsirek
Czech Republic Vysočina
Veronika074 Veronika074
Czech Republic
Aid30 Aid30
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Pussy-cz Pussy-cz
Czech Republic
Aellin Aellin
Slovakia
19nissi 19nissi
Czech Republic
jadore31 jadore31
Slovakia Košický kraj
angelsub666 angelsub666
Czech Republic Jihomoravský kraj
Mazliva_ Mazliva_
Czech Republic