Milujeme(y) grázly?

7.7.2022 06:21 · 577 views _Krysar_

Je to tak! Okno do ženské duše (nikoliv však dvířka do ženského klína) mi pootevřela návštěva karlovarského festivalu. Po shlédnutí japonského snímku musím doznat, že ženskou logiku nikdy nepochopím.
Hlavní hrdinka se po tom, co jí její velice mladý přítel zbil, okradl, opustil s dítětem a odmítl chodit do práce aby ji zapezpecil, stále této existence odmítá vzdát a neustále ho vyhledává. Ne, že bych o této dámské libustce nevěděl již dříve, ale 2,5h dokonale zpracovaného materiálu s naprosto mistrovským přenesením na stříbrné plátno vrhne na celou problematiku úplně jiné světlo.
Bohužel každému není nedeleno. O sobě musím prohlásit, že ve mně grázl nikdy nebyl a jsem BDSM negativní. To by mi mělo přinést výhodu v interakci s partnerkou, která již dítě má a shání starostlivého pečovatele, leč taková mě také poslala tam, kde slunce nesvítí.
Svého života amatéra se nedokážu vzdát. Sice už nedokážu své masturbační session na webce posunout na další úroveň, navázána přátelství postupně odkvetaji, jelikož o muže amatérka nemá nouzi a vždycky se přihlásí větší grázl, než byl ten původní.
Z několika málo okamžiků, které by stály za zmínku, popíši to nejrajcovnejsi. Jistá madame mi na webce dala časový limit 😃 nevěřil bych, jak to člověka vyrajcuje. Sledování pevnosti Boyard jsem se vždy vyhýbal, ale masturbace na čas je úplně jiná hra. Okamžitě mi stal, rychle naslinit, myslet na roztazenou mokrou kundičku? Nebo kolegyní z práce? Na ginger? Na baby? Není čas si vybírat. Prostě si představím tu paničku, která mi odpočítává posledních 30 sekund...a vystříkat na břicho.
Krátkodobé uspokojení, ale já potřebuji stále nějakou změnu.
Domluvil jsem si sex s párem. Ladíme termín. Můj první sex s párem. Prý žena miluje svádění. Ptám se konkrétně. Konkrétní návod nedostávam. Asi budu muset improvizovat. A co když bych se zkusil chovat jako grázl? Hned jak vylezeme z auta a sedneme na deku ji vrazit ruku do rozkroku, druhou do pusy a do ucha jí pošeptat: budeš chcat na vrták ty devko. Nezděsí se. Nezablokuje se? A zvládl bych to vůbec?