Malý pindík není k smíchu!

23.8.2022 14:43 · 2,471 views Wevu

Letos v létě jsme byli s dcerou a manželem v jednom přímořském bezplavkovém kempu, reklamu mu dělat nebudu, ale vy to stejně poznáte. Protože s malou si moc do moře netroufáme, navíc tam není nic moc fajn vstup, trávili jsme většinu dne u bazénu, převážně u dětského brouzdaliště.

Jednoho takového slunného dne jsem tam byla s dítkem sama, byli jsme ve větším bazénu, malá v kruhu a já u ní. Přišel tam pár, maximálně padesátníci. Pán byl prostorově výraznější, mluvili snad Ukrajinsky. Původně jsem to sem ani nechtěla psát, ale dnes se nějak nudím a z nějakého důvodu jsem si na to vzpomněla. Vážně nevím proč. :-D Chtělo by to fotku, ale fotit se tam nesmělo, stejně jsem u sebe neměla mobil (nejsem závislačka) a i kdyby, asi by mi to bylo natolik hloupé, že bych to neudělala. A teď k jádru věci.

Pán seděl na okraji bazénu, nohy ve vodě, mírně roztažené. Přibližně ve výšce očí jsem měla jeho rozkrok. I přes vcelku veliký pupek byl vidět vcelku veliký pytel. A to bylo všechno, co bylo vidět. A teď si jako nedělám legraci, nesměji se pánovi, prostě měl pytel a nějaký pindík jaksi chyběl. Ani náznak, prostě nic. Zakoukala jsem se a pořádně zaostřila. Asi jsem neměla, asi to bylo netaktní, ale sorry jako. Na zvrásněných kulkách bylo něco, co mělo tak nějak jiný tvar, lehce jiné zvrásnění. To je asi ono, avšak nic to nemění na tom, že to nijak nevyčuhovalo, prostě jen náznak malé dírky, žádný obrys žaludu. Pán vstal a šel ke schodkům, následně do vody. Prošel kolem lehátka, kde seděla taky nějaká rodinka a paní podle všeho zaujala stejná anomálie. Vyměnily jsem si dlouhé pohledy. Nesmály jsme se, ani se neusmívaly, prostě jsme si vyměnily pohledy ve stylu „Vidíš to co já?“. Zmatené pohledy opět skončily na mužově mužství, na mužově koulích. Že by třetí pohlaví skutečně existovalo?

Opravdu se pánovi nesměji, ani když to teď píši, neusmívám se. Ono jsem vlastně stále nenapsala to hlavní sdělení. Jde asi o jeho osobní tragédii, patrně to neměl snadné. Snad mu ho neustřelili. :-P

Paní byla mladší než on, pěkná postava, pevná prsa, v jejím věku bych taky takové chtěla mít, určitě cvičila… Co na něm vidí? Asi jsem teď hnusná, nikdy jsem na první rande nestudovala majetek dotyčného ani jiné přednosti, pokud mě na ně neupozornil sám, byť prý existují vztahy bez sexu a fungují, já si nejsem jistá, zda bych to zvládla a neutekla. Vždyť nemůže proniknout, nemá čím. I vyprstění je fajn, mohou mít hračky, prostě ale alespoň občas chceš mít dole něco živého. Zase kdo může říct, že vylízala manžela? :-P

A už se dostáváme k tomu nejhlavnějšímu. Aby toho nebylo málo. Oni tam byli jako rodinka se dvěma dětmi, obě tak na základce. Kurňa jak? Čím? Nikdy mě nelákalo koukat na někoho, jak si užívá, zde bych udělala výjimku. Jak mohl zplodit dvě děti? To přeci nemohlo jít přirozenou cestou. Jedině že by ho měl pán jako velryba a dokázal ho vysunout, to si vygooglete, to je něco úchvatného, prostě v principu jako vysunování antény na starém rádiu, zde to jde i do šířky. To je ale blbost. Jasně že mě napadlo mnoho nápadů – má milence, umělé oplodnění nebo stříkačková metoda jako u lesbických párů, nějak se vystříkat do zkumavky, natáhnout to do stříkačky a stříknout (kamarádka to tak dělala, mohla by napsat román). Mě vlastně doteď vrtá hlavou, jestli je nějaká naděje na zvětšení. Co jsem tak pochopila princip chlapského údu, přebytečná kůže se jim schovává v pytli a při erekci se pytel zmenší – pokud to tak není, klidně mě poučte, opravte. Možná je možnost, že se kulky zmenší a vyklouzne alespoň něco, protože pokud ne, asi je takovému človíčkovi skutečně odepřeno se přirozeně rozmnožit.
Abych to ukončila, nikdy jsem se nikomu, co si tak pamatuji, za velikost ničeho nesmála, ani ptáka, ani auta, ani teď ne a po tomto bych s tím nikdy nezačala. Sama trpím mnoha nedostatky, které mě štvou, to asi známe každá, že? Tedy buďme rádi, že máme to co máme a važme si toho, jsou lidé, co jsou na tom hůř.