Poprvé ve swingers klubu.

5.9.2022 08:29 · 3,234 views HonzaKlara

Nedávno jsme jsme s partnerkou zažili svou první návštěvu ve swingers klubu a rádi bychom tento zážitek sdíleli.

Rozhodli jsme se, že navštívíme lokální swingers-wellnes klub v Pardubicích. Ukazalo se, že je to poprvé po dlouhé době, kdy zase máme opravdické rande, na které jsme si oblékli to nejlepší, zahodili starosti za hlavu a vyrazili do sveta. Nejprve procházka po ulici a předvedení krásné ženy v krásných šatech celému světu, večeře v oblíbené restauraci a pak hurá do wellness.

Cestou jsme navštívili sex šop, kde jsme velmi pobavili prodavačku vzájemným testováním bicích pomůcek a koupili si svoji první bdsm hračku, miniaturní důtky.

V souladu s poznatky z recenzí nás při vstupu do suterénních prostor uvítala typická vůně sklepa (kdo jezdí za vínem ví) a trochu humpolácký bar, který spíš připomíná klubovnu u nás na vsi v hasičárně. Přišli jsme hodinu po otevření, klub byl prázdný. Zaplatili jsme a v okamžiku, kdy jsme převlékli se dostavil do šatny další pár, mladší než my - a evidentně tu nebyl poprvé.

Seznámili jsem se v sauně, kde se ukázalo, že se jedná o velmi zajímavé lidi, bdsm pozitivní, on je vazač a dominantní, ona trochu tichá holka. On toho namluvil hodně a tak se alespoň se uvolnila atmosféra a dozvěděli jsme se, jak dlouho už navštěvují kluby po celé republice, které jsou dobré a jak to chodí na Amatérech. A taky trochu jak vázat a jak jim to funguje v otevřeném vztahu.

Společně jsme vlezli do vířivky a každý se věnoval dráždění vlastního partnera. Když už oni byli dostatečně vyráchaní ve vodě, odebrali se do pokojíčku, kde se pěkně hlasitě rozjeli. Nechali otevřené dveře, ale moje partnerka se na vzájemnou interakci necítila, takže jsme zabrali druhý pokojíček. Vzájemně jsme na sobě vyzkoušeli nové důtky a dopřáli si příjemný sex, tak jak ho máme rádi - ale po dlouhé době za příjemného osvětlení, s možností si užít hlasitě a beze strachu, že nás vyruší první dítě, druhé dítě nebo náš kocour.

Partnerka si splnila svou výzvu pro dnešní večer, hlasitý orgasmus při kterém ji slyší cizí lidé. Mezitím se z vedlejšího pokoje ozývaly zvuky výprasku, který si slečna pěkně hlasitě užívala.

Společně jsme se sešli opět v sauně, popovídali o zážitcích a poté si dali ještě jedno kolo vířivky, kde moje partnerka vyjádřila přání dostat naplácáno od druhého, ale nakonec převážila únava a rozhodli jsme se akci skončit kolem půlnoci.

Protože po dobrém sexu je svět lepší, bar nám už nepřipadal tak hrozný a personál se ukázal velmi sympaticky. Dali jsme si kávu (rozpustnou nebo turka?), vyměnili si kontakty na sebe a úplně nadšení vyrazili domů.

Po celou dobu jsme byli v klubu sami, nikdo další nepřišel - až v době našeho odchodu dorazili dva mladíci notně pod parou, zaplatili vstupné pro single chlapy a zjistili, kde to to vlastně jsou a co se tam děje.

Krásné to bylo, jak je to půjde, jdeme zas.