Baletní fantazie

5.9.2022 13:24 · 675 views carodejka_007

Tuhle krátkou fantazii jsem našla na internetu a děkuji jedné Amatérce za její přeložení.

Matt našel své mladší dvojče Michaela sedět na podlaze baletního studia, jako by byl v nějakém transu. „Takže Michaeli, poslal jsi mi zprávu, že mám přijít sem, zeptal se zmateně Matt.“ Michael se otočil k Mattovi a řekl jemným ženským hlasem: „Holly, jsem tak ráda, že ses přišla učit balet!“ Matt nepochopil slova, Holly, a balet?
Matt zakoktal, než ho přerušil ženský hlas, který se ozval za ním, „Neboj se, tvoje sestra Molly právě přijímá svou vnitřní dívku a ty jí brzo přijmeš taky.“. Matt se otočil a podíval se na mladou ženu držící svítící kyvadlo. Než stačil Matt zareagovat, světla zhasla a bylo vidět jen houpající se světlo z houpajícího se kyvadla.
Matt sledoval příjemnou záři očima a uklidňoval svou mysl. „Budeš jako tvoje dvojče Molly, roztomilá, tvrdě pracující baletka.“ Matt slyšel ženu šeptat podmanivým hlasem a cítil, že se začíná poddávat.
Když se světla znovu rozsvítila, dvojčata si šťastně oblékaly růžové punčocháče a pak světle modré trikoty. Když si udělaly z vlasů úhledný drdol, Molly a Holly se zachichotaly, pak se nalíčily.
Molly a Holly byly nadšené, když nakonec dostaly své velké bílé tutu sukýnky a také baletní špičky; chystaly se konečně předvést baletní představení a ukázat divákům, v jaké krásné a hrdé baletky se proměnily.