TANTRA MASÁŽ není esoterika!

27.9.2022 17:41 · 2,107 views U_Lesni_vily

Milý příznivci erotických či jiných masáží,

ráda bych Vám velmi stručně shrnula důvody, proč TANTRICKÁ MASÁŽ není žádná "těžká esoterika", nedejbože nějaký podvod na klientech za nekřesťanské peníze, jak se někdy setkávám v komentářích či vzkazech.

1) Tantrická masáž má více než třitisíciletou tradici a tzv. kundaliní (neboli sexuální) energie, která způsobuje nádherné celotělové orgasmy a blažené stavy, skutečně existuje (existují již nezávislé vědecké výzkumy!)

2) Protože tantra masáž není masáž odbitá (trvá klidně až 3 hodiny!) či pouhé honění klienta, jak se klient často může setkat v erotických masážích, nechávají si ji tantrické salony či jednotlivé masérky bez výjimky zaplatit.

3) Máme vlastní zkušenost a dennodenně zažíváme opravdu pozoruhodné změny na našich klientech - někteří odcházejí skutečně jako vyměnění, někteří zažívají až psychologické stavy a odbourávají se jim letité emoční bloky či myšlenkové programy. Další odcházejí minimálně odpočinutí a se spoustou energie...

4) Tzv. sexuální či kundaliní energie dokáže divy i co se týče problémy s předčasnou ejakulací, poruchami erekce a dalšími sexuálními, ale i zdravotními problémy.

5) Tantrické masérky jsou často vědomé ženy, které na sobě pracují, a předávají Vám tedy to nejlepší ze sebe...právě tato jejich erudice je také důvodem, proč jsou tantrické masáže dražší než erotické - tantrické masérky si za vydělané peníze nekupují hadříky či šperky, ale většinou tyto peníze investují do svého dalšího seberozvoje, jelikož jejich cílem je opravdu pomoci co největšímu množství klientů...

Těšíme se na Vás v našem tantrickém salónu v podhůří Orlických hor...a brzy již v Orlických horách samotných...s ojedinělým a neopakovatelným lesním wellness ;-)


Lesní víla a jejích pět lesních kolegyň :-)