máme psát vesele

21.11.2022 14:33 · 821 views costas

Jadore31 napsala že máme psát vesele, souhlasím s ní. Sex má být veselý a zábava, takže pár veselých z natáčení....vlastně smilnění.
Rozbil jsem nádobí, ano při sexu. Dnes i tenkrát to bylo k smíchu - marigotka, nádobí na lince, veselá slečna a k hromádce střepů je blízko.
Zboural jsem plot, tedy já ne, ale zas slečna :-D. Brzké jaro docela chladná noc, s dívkou kráčíme z večeře, malé město a choutky. Zapluly jsme do temné uličky sukýnka nahoru, kalhoty dolů a opření se o plot. Ten se hroutí, ani nevím jak zachytávám partnerku aby nezmizela v cizí zahradě. Bum, sloupek dřevěného plotku spolu s jedním polem planěk končí na zemi. Smějeme se a hodláme - asi pokračovat, jenže.... Po zhruba půl minutě našeho smíchu padá další část plotu, pak další no jako domino. Kalhoty nahoru a za hihňání pryč do tepla postele. No mládí.
Málem to odnesl houbař. To už jsem byl starší kousek, vdaná přítelkyně chtěla trošku divočiny. No proč ne a po pár domácích experimentech hurá do přírody. Skončila uvázaná mezi dvěma stromy no a když jsme byli v nejlepším - dědek. Málem ho porazilo, ani nevím co tam dělal na houby bylo ještě brzo. Zatím co v pornu by se přidal tak ve skutečnosti ztratil barvu a rovnováhu. Naštěstí dáma byla zdravotnice a on to rozdýchal.