Postavila jsem mu ho?

29.11.2022 13:05 · 1,392 views Wevu

Je to už nějaký pátek, co jsem psala blogík o týpkovi, kterého znám z Youtubu a kterého jsem potkala v sauně. Prostě pointa byla ta, že jsem viděla někoho „známého“ nahého.

Jednoho z amatérů jsem zřejmě zklamala, protože blog ho lehce nudil, čekal, že „jsem mu ho alespoň postavila“. K tomu bych měla dvě nejspíš řečnické otázky:
1. Byl jsi někdy v sauně a máš tušení, jak to tam chodí?
2. Jak? Ne, vážně, jsem v sauně, ulehčím to, jsme tam jen my dva. Jako co bych měla dělat? Vstát, jít si vedle něj sednou a pohladit ho po vlasech? Nebo roztáhnout nohy naproti němu a čekat, že se chytne? Nebo zavolat „Jé, ty máš ale péro.“? Jako jsem v normální neerotické sauně, lidé se tam chovají normálně podle nějakého zažitého normálu (alespoň mě tam nikdy nikdo neobtěžoval), tak já si reálně v takové situaci nedovedu představit, co udělat, abych nebyla trapná, kdybych mu ho tedy chtěla postavit – a poznámky, že stoupne jen v mé přítomnosti – ne, nestoupne.

To mi jen tak vrtalo hlavou. Beru, autor komentáře ho měl zrovna tvrdého a čekat na místní stránky asi něco víc, tak promiň, poraď mi a třeba příště. :-D