Žiarlivosť alebo?

7.12.2022 17:00 · 2,998 views Osciloskop

Už dlhšie som uvažoval nad tým niečo tu napísať, no včera som k tomu dostal ozajstný podnet.
Zničený prácou, rekonštrukciou bytu, psychicky vyčerpaný som sa včera vybral osviežiť telo aj ducha do wellness. Návšteva ničím výnimočná, zloženie obecenstva štandardné - aj keď po ľuďoch vo wellnes a v saune zásadne nepozerám, nakoľko dioptrické okuliare odpočívajú v šatňovej skrinke a bez nich vidím tak na 2 metre, zvyšok sú len siluety a abstraktné tvary.
Ako prvé po sprche som si to namieril rovno do fínskej sauny. Decentne som pozdravil mladší pár sediaci štýlom muž vyššie majúci medzi lýtkami ramená ženy sediacej o poschodie nižšie.
Saunu zbožňujem, ale nakoľko nie som schopný v nej dlho vydržať skrz okamžitého pocitu prehriatej hlavy ( a telo ešte chladné), musím si pre čo najdlhší možný dosiahnuteľný čas ľahnúť a hlavu zakryť vopred pod sprchou namočeným príručným mini uteráčikom.
Samozrejme, nepoložím sa na rozpálené dosky saunovej lavičky holým telom, tak som sa obrátil k páru chrbtom, dal si dole plachtu a ľahol si na ňu.
A počas tohto uvelebovania sa som si všimol niečo, čo mi vŕta v hlave doteraz.
Pán úplne nápadne, priamočiaro a suverénne svojou dosť veľkou rukou zakrýval dáme výhľad na mňa, až kým som si neľahol a neprehodil kúsok plachty spomedzi nôh skrz to, čo nás mužov líši od žien.
Následne som celý čas rozmýšľal a rozmýšľam doteraz, prečo to urobil. Nie žeby som potreboval aby slečna sa na mňa pozrela, to nie, ale nenachádzam žiaden logický dôvod jeho konania.
Prichádzam k jedinému záveru. Pán má príliš nizke sebavedomie a zrejme je chorobne žiarlivý.
Alebo? Zaujíma ma Váš názor 🙂