Ženský klín

17.12.2022 18:49 · 791 views Insania987

Nedávno jsem byl na návštěvě u kamarádky.
Dlouho jsme se neviděli.

Píšu jí, že se stavím "celkem brzy" dopoledne. Začala pomalu šílet, že takhle brzo né, že si musí "zkrášlit ksicht" (takhle přesně to napsala) než dorazím.
"Co blbneš? Já jsem tvůj kamarád a né nápadník." Asi zapomněla, že nesnáším "výrazný líčení" a maku up už vůbec.
Mé obavy se naštěstí nepotvrdili. A když otevřela dveře, dívám se na padesátiletou krásku , která použila pouze decentní rtěnku. Uf, oddychl jsem si...

Probrali jsme toho opravdu hodně, ale jedno téma vyčnívá nad ostatní.

"Manžel po mě začal vyžadovat, abych si dole vyholila úplně všechno." Řekla mi. Trochu jsem se zarazil. Na druhou stranu jsme se vždy bavili o všem, tak proč ne o ženským klínu.
To já bych případně "vyžadoval" opak. Hlavně ne úplně všechno. Přiznal jsem já. Co ho k tomu vede, vážně netuším. Já mám rád když má žena alespoň venušin pahorek s chloupky. Čárku, véčko nebo podobně. Fakt, alespoň něco málo. To si pak člověk připadá jak pedofil, když tam nic není. Čímž netvrdím, že je manžel kamarádky snad pedofil.
Zajímavé, že to začal vyžadovat po víc jak 20.letech manželství. Ale třeba touží jenom po změně. Do hlavy mu nevidím.
Navrhl jsem ať si o tom promluví. Hlavně ať sama nedělá něco, co ji vadí.

Co by jste řekli, že udělala? Vyholila si jednu půlku úplně a druhou nechala s chloupky. Abych jí prý věřil, poslala mi fotku. Tedy spořádaně nožky u sebe. Jenom pahorek. A k tomu dodala.
"Ať si starej vybere, kterou půlku chce." Tu druhou ať nechá bejt. Jinak má smůlu...

Málem jsem spadl smíchy pod stůl.

Chtěl jsem se ho zeptat, co na to říká. Ale mohl bych dostat přes hubu, tak to nechám, až se pochlubí sama kamarádka ...