Méně blbců, více radosti

5.1.2023 12:37 · 1,277 views Danny_Smiricky

Vždycky mi rve srdce, když si píšu s některou ze zdejších žen a ona mi popisuje, jak na ní zdejší "chytráci" útočí. Často to pak vede i k situacím, kdy tyto ženy jsou zdejším prostředím natolik znechucené, že se jim nechce vracet nebo odcházejí úplně. Zdejší komunita tak přichází kvůli nevychovaným jedincům o důležité zdroje inspirace, smyslnosti a potenciální vášně.

Hej vy někteří, vzpamatujte se :) Já sám nejsem žádný svatoušek z kláštera, jsem trochu slabší v podbřišku (rozuměj, smyslné ženě prostě neumím odolat, nemám pevnou vůli), ženy ale respektuju a rozhodně bych si nedovolil nadávat jim, posmívat se jim nebo je nějak shazovat a ponižovat. Udělali byste to na ulici? Možná jo, ale to víc vypovídá o vás a vaší "inteligenci".

Přál bych si proto v roce 2023 dvě věci:

1) Aby se zdejší muži naučili chovat. Prospěje to všem, protože tady bude příjemné prostředí i pro ženy, které se tu budou cítit bezpečně a třeba se tím i víc odvážou. A když nebudou chtít, tak nebudou no peklo kvůli tomu nezamrzne.

2) Aby zdejší ženy ignorovaly takové idioty a nebraly vážně útoky od méněcenných zakomplexovaných blbců, kteří si na internetu hrajou na největší hrdiny.

Asi chci ale moc. Nebo ne?