Dámské kalhotky

22.1.2023 17:19 · 372 views Hennrychrust39

Rád nosívam dámské kalhotky, ale z jejich nakupováním byl tak trochu boj, když jsem přišel do prodejny spodního prádla a řekl jsem, že chci dámské kalhotky. Ve většině případů začali nabízet z těch dražších, vesměs krajkovych. Když jsem řekl že chci spíš klasické a levnější, mi řekly že ať zanivestuji do paní, když jsem řekl že to nemám pro paní ale na sebe, řekly aha, vybírejte a šly si po své práci.
Před časem jsem byl milé překvapen, v nákupním centru u nás je jsem objevil prodejnu ze spodním prádlem, rozhodl jsem se jí navštívit. Při vstupu se mě prodavačka zeptala z čím může poradit nebo nabídnout, jsem řekl že bych potřeboval dámské kalhotky, začala mi ukazovat z těch dražších krajkovych a podobných, jsem řekl že bych potřeboval spíše něco klasického střihu a levnějšího, mi řekla trochu zaivestujte do paní, ji říkám víte to nemám pro paní ale pro sebe, ona řekla aha, no když vám to vyhovuje proč ne, natom není nic špatného, můj manžel nosí taky kalhotky, šla k pultu kde měla kalhotky, podívala se na mě a vytáhla kalhotky přímo na mě, nabídla mi že si je můžu vyskoušet jestli chci. Kalhotky jsem vyskoušel v kabince a seděly mi. O pár dní později jsem se do obchodu vrátil abych si Dokoupil kalhotky, byla tam sice jiná prodavačka, ale taky byla ochotná a milá jako ta předchozí.
Před pár dny, jsem navštívil internetové stránky jednoho obchodu spodního prádla kde jsem nakuvat nechodil protože jsem si tam nikdy nevybral, no na těch stránkách měli větší výběr i levnější, kalhotky jsem si nechal poslat na prodejnu, které jsem zaptil až při přebírání, pokud se rozhodnu že si je vezmu,. Když jsem si je vyzvedával, jsem se zeptal prodavačky jestli si mohu vyskoušet, se na mě podívala a řekla, ty jsou pro vás, já že ano, ana aha proč ne, tamhle je kabinka prosím. Když jsem měl kalhotky na sobě, se mě zeptala, sedí já že ano, přišla za mnou do kabinky aby se podívala jak v nich vypadám, byla překvapená že mi opravdu seděly. Byl jsem z jejího přístupu milé překvapen, že mě neodsoudila ale vyhověla