Hezká výměna komentářů.

19.4.2023 06:29 · 1,224 views strawberry81


Aneb, co se do komentářů nevešlo. Už to chápete moji milí? Proto jsem se od útlých let raději kamarádila s muži. Kvůli těmto pokryteckým postojům a hašteřením. Nikdy jsem se muži necítila utlačována pro své ženství a vyrůstala jsem v úplné spolupracující rodině, kde si otec maminky vážil a ona jeho. A jaký sex spolu měli nevím. Vypadají spokojení.
Mám ráda přímé jednání, byť trochu syrové. Nejsem cimprlich. Pro život jsem pak odolnější. Můj oblíbený vtip je o té slepici jak ji na dvorku honí kohout, aby ji pojmul a ona si říká: Ještě jedno kolečko než mu dám, aby si nemyslel, že jsem lehká holka. A on mezi tím potká jinou slepici a... Neuráží mě vtipy o slepicích. Jsou to pilná a ušlechtilá zvířata. Dělejte si, co chcete, klidně i mezi sebou a žijte svůj spokojený život. Mám-li chuť mluvím o muži jako o mém pánovi, on o mně jako o své paní. Co to uznamená víme jen my dva a víme kam to patří. Moje zkušenosti a přístupy jsou mé a mnou prožité. Nechodíte v mých botách. S manželem jsme spolu prošli neskutečnými příběhy, které se zdály být nepřekonatelné. Nepřála bych je nikomu. O to ale dnes k sobě máme blíž, spolu jsme silnější než celý svět. I odpadky často vynášíme spolu. Nezabýváme se pitomostmi a kromě intimně peprných chvil spolu mluvíme a k sobě se chováme slušně a stejně tak celá rodina. Žijeme v mezích možností super život a věřte nebo ne i při tom syrovém a zjednodušeném vyprávění si manžela vážím víc než toho bývalého. Stejně tak respektu mám mnohem víc..
Na svém vnějším obrazu si totož zakládal více než na tom skutečném. Navenek slušňák okolím adorován, ale nechal samotnou dvojnásobnou maminu s více než 1 mil. dluhu na pospas osudu. Sex mimo uplatnění svých manželských nároků, nula. Nyní pokračuje ve výrobě dluhů i rozmnožování jinde a já si vážím toho, co mám. Dokončuji si potřebná vzdělání, která můj bývalý považoval za zbytečná.
Máte to jinak? Fajn. Nehledám obdivovatele. Hysterické odezvy na mé ,,sprosťárny“ mě ale připomínají, že každý žijeme jiný život. A moje výlety za hranice všedních dnů se mnou také sdílet nemusíte. Tam kam chodím já, se určitě nepotkáme :-) Small strawberry :-)