RE:Jak to vypadá na BDSM sraze

24.4.2023 18:00 · 824 views marekfi

Snad bych mohl jen malinko doplnit skvělé napsané pojednání @Tina_Salo o tom, proč se nebát vyrazit na BDSM akci. Bývám totiž na takových večírcích velmi často a naprosto vše, o čem se ve výše uvedeném článku píše, stoprocentně potvrzuji.

A mimochodem - také jsem na takovém večírku našel svou vysněnou Paní, se kterou jsem šťastný... Ale zpátky ke zmíněnému článku. Jen bych dodal že:

  1. Není třeba se obávat, že když nemám ručitele, tak se na akci nedostanu; mnohdy stačí kontaktovat pořadatele a nějaké řešení se téměř vždy najde. A druhák - ne všechny kluby vyžadují od nováčků ručitele. Takže nováčci nezoufejte, ale snažte se.
  2. Existují i kluby, ve kterých skoro na každém večírku bývá Dáma, která tam zastává - když to tak řeknu - funkci "Dominy domácí". A pokud ji subík pokorně požádá, aby si s ním pohrála, Dáma se ho ráda ujme. Takže první zážitek může přijít dřív, než by se mohlo zdát :-)

Pokud někdo žízní po konkrétních informacích, klidně mi můžete napsat do SZ.

Člověk si hlavně musí ujasnit, jestli do BDSM světa chce OPRAVDU vstoupit, nebo si jen sám před sebou hledá omluvenku, proč to nejde.

Jestli váháte, tak třeba vám pomůže (jako i mně popostrčil) tento citát: "Na světě jste jen jednou a byla by škoda ten krátký čas pouze prosnít!"