Kam se vytraci laska

29.4.2023 14:13 · 1,516 views Mr_chachaaa

Kdesi v zatacce mezi Vidni a Prahou zila byla jedna kralovna. Zivotem unavena, kralem zklamana. Mela uz svoje zkusenosti, vedela, co od zivota chce a jaka je jeji cena. Mela v pronajmu svou pulku kralovstvi i kone, uz to nebyla naivni cacora, ochotna za par zlataku poslouchat kdejakeho tyrana, tak nemela vyber omezeny tim, jestli prijede princ na bilem bramboraku z devadesatek, nebo chudas mercedesem za 10 mega (cti MHD).
Jednoho dne potkala muze. Byl take sam a hledal teplou naruc, tak to dali dohromady. Kralovna se mu libila, i pres svou lehce zchatralou telesnou schranku a jeji dobre srdce tvorilo pristav, kam se po praci rad vracel. A tak si nekolik krasnych let zili v jejim kralovstvi, kde bylo vsechno sluncem zalite, sukali jako dva kralici i nekolikrat denne, psali si laskyplne vzkazy.
Az jednou, prihnal se mrak, v nem schovana oskliva hadka, v niz bylo v afektu vyrceno nekolik osklivych slov na adresu kralovny.
Od te doby kralovna smutni, chodi jako telo bez duse a hleda na vsem a hlavne na sobe chyby. Muz se nekolikrat omluvil, vzal sva ve zlosti vyrcena slova zpatky, ale vyrcene zpet nevratis a kralovne se ted hlavou honi osklive veci, myslenky na minulost s kralem, ktery s ni zachazel krute, az musela utect a ceka odkud prijde dalsi utok.
Sexy pradylko i sbirka hracek lezi nevyuzivane v supliku, sex je sice stale casto, ale kralovna pri nem stale mysli na sve nedostatky a uspokojit se poradne dokaze az muz odchazi do prace.
Slovo. Jedno jedine slovo znicilo vsechno, co spolu budovali.
Kralovna stale veri, ze si bordel v hlave stihne uklidit, nez bude pozde.