Velikost penisu pro anál?

11.5.2023 06:22 · 3,807 views kyra89

Na internetu se aktuálně objevují spousty reálně-fiktivních článků o tom, jaká je pro ženy ideální velikost penisu. Většinou články končí nějakým politicky korektním závěrem o tom, že je to z pohledu každé ženy individuální.

O preferencích TV/TS a ideální velikosti pro anál jsem nikde zatím žádný článek nenašla. A jak to mám tedy já? Chci se podělit :)

S jistými zkušenostmi můžu v první řadě konstatovat, že na velikosti záleží. A to v obou směrech, pro ideální zážitek penis nesmí být zkrátka příliš ani malý, ale ani moc velký (au, au). Na co se nicméně podle mě dost zapomíná, je tvar. Prosím pěkně žádné vybouleniny, úhly, atd.

No ale všechny určitě zajímají čísla. Měřím "na holku nadprůměrných" něco lehce přes 180 cm, takže mé tělo objektivně zvládne větší kousky. Což znamená co se týče délky tak 18+ cm, ale zase žádné extrémy. Na fotce sice obr 23 cm vypadá super, ale lidi, to už je fakt zbraň a o natržení dírky :D Takže ideál je tak těch 19 - 20 cm, což je fajn lízátko i dildo k napíchnutí :))

A šířka? Napíšu rovnou svůj ideál, takže 5 - 5,5 cm. Nicméně i na 4,5 cm i 6 cm se dá pěkně zajezdit, záleží na vrušení, náladě a tak.

Toť můj názor. Zajímalo by mě, jak to mají jiné TV/TS.