Máša a medveď kazišuk

16.2.2024 02:26 · 260 views lnvictus

Konečne je ideálne počasie na potulky v prebúdzajúcej sa skoro-jarnej prírode pod korunami stromov. Ak aspoň jedným uchom počúvate správy obecného rozhlasu, tak viete, že sa v ňom dá zažiť všelijaké dobrodružstvo.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že ako málo stačí na úplný obrat erotično-dusnej atmosféry na totálny horor, kedy naozaj ide o zivot?

Vezmime si napríklad krátku rozprávkovú ukážku.

Pripravené na nepoznané dobrodružstvo si náš fiktívny lesný objavovatel, nazvime ho pracovne Váňuška, v pološere veselo vykračuje na mäkkých vankúšoch machu. Podmanivá vôňa a samota mu spúšta erotickú fantáziu, kde tajomné zvuky z hĺbky lesa ochotne poskytujú fascinujúci zvukový podmaz. O chvíľu sa už čoraz hlbšie prediera do húštiny a "nikto nevie prečo" aj so stoporeným vyslobodeným vtákom v ruke.


Tu budeme potrebovať k výkladu druhú, ďalšiu fiktívnu, aktérku príbehu. Dlhé roky ju poznáte všetci pod pseudonymom Máša. Iba nedávno zavŕšila 18 a je preto pochopiteľné, že má stále vlhké pery a ešte niečo omnoho štavnatejšie, žiaľ iba od vlastných myšlienok. Pravidelne chodieva do lesa vypustiť si paru na mäkkej postieľke machu. Áno presne tam, kam sú namierené aj Ivanove kroky.

Dostala chuť aj dnes zasúťažiť si so žblnkotajúcim potôčikom. Vyzývateľom by mala byť jej čvachtajúca buchtička, pretože prsty mávala v lese najradšej hlboko ponorené medzi jemnými chĺpkami svojej upravenej štrbinky.

Pekný hríb s fialovým klobúčikom, skríkla od prekvapenia! Chcela som si nazbierať fialky, ale tento parádny kúsok určite nenechám na pospas zveri.

Dobrý úchop vytešoval sa Váňuška a premýšľal sekundu či si má nechať od Máši preleštiť svoj urastený klobúčik alebo si radšej nechá omočiť svojho fialového jednorožca v Mášinej studničke.


Náš príbeh by sa mohol odvíjať celkom obvyklým smerom, teda parádnym šukom v mäkkom machu, keby sme nečakali na príchod tretieho aktéra. Kým tí dvaja sa v machu zatiaľ iba oťukávajú a nie ošukávajú, pre úplnosť treba poznamenať, že dnes ani jeden z nich nesníval o naplnení tajnej túžby absolvovať trojku. Lesy by možno ani neprotestovali ... ale to je úplne iný príbeh, ktorý sa mi nehodí do výkladu.


Hustá hmla (mozgov) valiaca sa z erotično-dusna sa práve chystala dobrosrdečne prikryť náhodných milencov, keď sa spoza kríkov ozvalo bručanie, dunenie a dupot. Prichádza medveď?

Dobíjal sa k ním sám jeho kráľovské veličenstvo Medveď Kazišuk Prvý!

Bola to ich posledná spoločná myšlienka, keď sa polonahí rozutekali na opačné smery. Chúťky sa okamžite vytratili rovnako ako sa aj hmla rozplynula. Obom šlo o záchranu holej, no tej ... pravdy a možno málinko aj vlastného života.

Amatérsky svet prináša rôzne situácie, aj také keď sa napríklad nádejná šukpauza v práci v okamihu premení na veľmi pravdepodobné odhalenie pravdy, ktorú aj tak tušia všetci kolegovia. Týmto pracantom, rovnako ako aj našim vymysleným lesným dobrodruhom, nezostáva nič iné ako v zlomku sekundy vymyslieť únikový plán a vysvetlenie čo sa nedávno dialo za dverami šmajchlkabinetu.

Nikto z nás netuší ako by sa zachoval Medveď Kazišuk Prvý, z vôle osudu korunný svedok ŠukyLesov Tmavých a arcivojvoda Smetiakov Strieborných, pri pohľade na niečo čo malo zostať pred zrakmi naveky skryté. Má z vás niekto predstavu, čo urobil náš fiktívny maco keď prišiel k machu v ktorom bolo stále vidieť odtlačok siluety pripomínajúcej čislo 69?