Schůzky *363*

18.6.2023 02:32 · 7,199 views cti-profil007

Mé poznatky a zážitky ze schůzek s lehkou naivitou ve funkčnost téhle stránky *363*

1. Jiná identita
To byl muž, který komunikoval a dobrovolně zaslal foto , abychom se na místě poznali. Člověk dojel na smluvené místo a čekal, po chvíli dorazil pan , ale úplně jiný než byl na fotce . Přivítání se slovy, TVL sem nečekal , že pošleš fakt svoje foto a proto sem poslal foto kámoše. Ze schůzky nic nebylo , jelikož co s člověkem, který používá identitu jiného člověka.

2. Pan tajemný / neexistující
Podobné jako v prvním bodě , situace a všechno, jen s tím rozdílem, že nakonec nikdo nedorazil *363* ...

3. Mamánci
Tohle nejde ani nazvat muž/pán , prostě mamánek. Mamánek na smluvené místo dojel , dokonce i ten z fotky co poslal pro poznání , ale .... Mamánek co hledá druhou mámu, kam se bude moc přestěhovat a bude o něj postaráno ,, bohužel červený kříž a ani armáda spásy nejsem ,,...

4. Mamánek tak trochu jinak
Tohle je typ člověka , který se dá lehce srovnat s mamánkem. Lovci typu mám káru 1,5 mega ale žiju u rodičů v bytě 3+1 v 36 letech, protože bych neměl na placení auta , Priority jinde , myšlení 15 letého kluka se záměrem najít naivku , která si ho nastěhuje domu a bude mu dovolovat dál žít život , jako svobodný klučík .

5. Snílci / pohádkáři
Zde vystupující slušným dojmem, uspořádaným životem , žijící na jisté úrovni normálního člověka. Při setkání už na první pohled vidno, že dotyčný žije úplně jiný život bez nějaké životní normální úrovně s minulostí , že si člověk neví co se má myslet. Na stejné otázky odpovídá úplně jinak, jelikož už natolik lže , že si nepamatuje jak už na ně odpovídal.
Lidé co si vymyslí v hlavě svůj vysněný život a v realitě je rád že má na rohlík . Umí se tak krásně vybarvit , že umí zaujmout, ale už nedomyslí, že v realitě se nedá hrát divadlo dlouho .

6.Lovci
Pánové co si na futrech doma dělají zářezy , kolik toho slovili. Pánové kteří si myslí, že jim žena po ahoj roztáhne nohy za každou cenu ,, ukázka toho kam to admini téhle stránky dotáhli na stránku že kurvy jsou všechny nehledě na to zda za to berou nebo neberou FO,,. Pánové co si myslí, že když žena je tu, tak že prostě musí roztáhnout všem.

7. Hysteráci
Muži co dojedou a myslí si, že je to důvod na roztáhnutí nohou, právě proto , že absolvovali cestu. Nakonec z toho vznikne hysterie typu ,, jel sem jak kokot xxxx km jen abych si popovídal , nebo seš kunda, která jen dělá z chlapů kokoty a pak dělá fajnovku , a tak bych mohla pokračovat,,... No nebojte , vždy sem cestu proplatila a stejně hysterie pokračovala dál a já se bavila . Slíbit jen tak z netu někomu sex , to fakt nejde a nedělám to . A to je to, co zde admini zapříčinili a pak to tady tak to vypadá .

8. Účetní
Muži které od začátku zajímá finanční zajištění a nedokáží konverzovat na jiné úrovni, kolik vydělávám, zda bydlím ve svém, jestli mám auto a kolik atd.

9. Páni podnikatelé
Pánové co zde jsou páni podnikatelé a ve skutečnosti to žije na ubytovně a je rád, že měl na tu cestu na smluvené místo a na cestu zpět už neměl korunu . Výkonný ředitel , který měl výkon max dělat děti a nemít na alíky na 6 dětí které měl se 6 ženami + dluhy že ani do smrti je nezaplatí .

10. Zloději
2 pánové měli tendence mi vybrat peněženku , bohužel v jejich štěstí/ neštětí na schůzky hotovost nikdy neberu a odnesli si max starou peněženku bez ničeho pravého v ní .


A na závěr k té naivitě, ano je v tom kapka naivity, protože začátky téhle stránky měly jistou úroveň a byla to stránka o EROTICE a schůzky fungovaly bez jakékoli agrese, hysterii , urážek , utahování si z druhých , atp. , takže naivní , že sem si myslela , že to tu je stále stejné jako dřív.

PS: A důvod proč se nesejdu ? Už mi nestojí za to jezdit a ztrácet čas pro něco z téhle stránky.

PS 2: se všemi probíhal telefonický hovor a x prohozených textovek .