Tady se najít prostě nedá(fňuk

26.6.2023 16:47 · 3,193 views -Ellienne-

Tady se najít prostě nedá (fňuk blog)

Sice na psaní blogů teda vůbec nejsem, ale tohle už mi opravdu nedá, a musím to sem napsat. Když jsem se sem registrovala, tak s jasným cílem - najít chlapa na sex! Myslela jsem, že je to snad erotická seznamka, tak by tady měli být muži, kteří o to snad mají zájem, a nechtějí si jen donekonečna vypisovat nebo si jen sexem vydělávat, ale měli by chtít sex jen pro to potěšení samotné, je na tom snad něco špatného?? Vždyť jim to dělá stejně dobře jako nám, tak proč si pořád hrají na nedostupné?

Zjistila jsem, že inzeráty tady jsou úplně nanic.

Podala jsem si inzerát tohoto znění:

"Inteligentní, pohledná, 180/63/12-16 mající ráda vše hezké, hledá kamaráda pro pravidelná sexuální setkání v diskrétním prostředí. Bez narušení soukromí!"

Žádný výsledek. Snad jen pár odpovědí od lesbiček (ne, děkuji!) a několik vzkazů, kde mi přecitlivělí muži vynadali, jak si to jako představuju, nic neinvestovat a jen si užívat.

Sexuální deprivace nabírá na intenzitě, zkusila jsem to teda znovu, je mi už fakt jedno jak by vypadal, hlavně ať má péro a dejchá:

"Inteligentní, pohledná, skvělá v posteli, hledá milence. Na věku, délce penisu ani společenském postavení nezáleží. Tak se nestyď a napiš mi, však já tě neukousnu :-) Nebudeš litovat."

Zase jenom pár všeználků, kteří se mi pošklebovali, že na tom musím být už hodně zoufale, když beru kohokoliv.

Tak "kohokoliv" vadí, jo? Zkusím to ještě jednou, do třetice a naposledy:

"Hledám muže ve věku 43 - 47 let, M 18+/5+, atletické postavy, Mělník a nejbližší okolí, na krásný sexík bez zbytečných keců a narušování soukromí. Měl bys být hodně vysoký (nejmíň 185cm), zajištěný (s blbou oktávkou se ani neukazuj!), pohledný, elegantní (stačí mi pohled na boty a už vím, s kým mám tu čest), s dobrým vychováním, zdravě sebevědomý - ale žádný píčus, s rozhledem v literatuře, politické domácí scéně (zahraniční mě nezajímá), v hudbě (jestli jsi nikdy neslyšel o Dead Can Dance a Duševním hrobě, tak ani nepiš), se znalostí pravopisu včetně používání otazníků, vykřičníků a teček. Líbí se mi muži s modrýma očima, souměrnou tváří a velkýma rukama. Samozřejmě vyholený, protože chlupatý nohy na chlapovi prostě nesnáším. Samotné ženy nepište. Jo a vlasy, ty můžeš mít jaké chceš."

No, teď jsem to teda schytala, všechny ty nadávky, co si o sobě jako myslím, a co nabízím jako odměnu, a jestli jsem teda až taková hvězda, když mám takové požadavky,

Tak ještě poslední pokus (už FAKT poslední), spíš jen tak pro jistotu:

"To tady fakt není normální chlap, který má rád sex? Tahle seznamka je úplně na ...nechci říkat co. Všichni jen za prachy, nebo hledají nějakou modelku, jako kdyby byli kdovíco. Poslední pokus, jestli je tady aspoň jeden fajn, pohlednej, pohodovej chlap, který má zájem o pořádný šukání s prima usměvavou atraktivní pohodářkou a nečeká finanční odměnu, ať se mi ozve, jinak to tu už fakt balím."

Odpověď žádná, To fakt nemá cenu tady.

Jenže co teď? Sami mi do postele nenaskáčou, a mě už z masturbace bolí ruka. Jenže ten přetlak se nedá snést, myslím na to prostě pořád. Musím na to jinak, to by bylo aby nebylo.

A napadl mě geniální nápad! Prostě jim napíšu rovnou na jejich nick. Pěkně adresně, když nejde hora k Mohamedovi ... Objevila jsem super funkci filtrování profilů, no a paráda, tolik chlapů ve Středočeském kraji a v Praze, věk 41-45 (pak zkusím ještě kategorii 46 - 50, kdyžtak ještě jinou, ale snad to nebude potřeba), výška 190 - 200 (stačilo by i od 180, ale až tak dobře filtrovat nejde ... nevadí). Stav - orientace - hmotnost - s fotkami ... hm, to je fuk. Wow, hned mi tady vyjelo 243 nicků, paráda. Jde to rychle, v podstatě stačí odklikávat ten vzkaz pořád dokola.

"Ahojky, jak to jde? Neměl bys zájem o krásné milování v pelíšku nebo v přírodě? Upřednostňuju dlouhodobější vztah, kamarádství a povídání se nebráním. Jsem inteligentní a pohledná, 180/63, se zájmem o sport a kulturu. Pošli fotečku, civilní s obličejem."

Tedy, slibovala jsem si od toho hodně, ale výsledky nic moc. Pár chytrolínů mi napíše, že kopírovačky jsou trapné (jak to sakra vědí, že kopíruju jeden vzkaz pro všechny??), že v profilu mají napsáno, že nehledají seznámení. Jsou úplně blbí, já jim snad budu číst nějaké profily nebo co. Tak jim aspoň odepíšu, že trapní jsou leda tak oni, navíc ještě zamindrákovaní kreténi, kteří mají úchylnou potřebu někoho poučovat. (Ale dobře jsem jim to nandala, ještěže já jsem v pohodě a nejsem tak blbá jak oni.) Jo a hodím je do ignoru, dobře jim tak, namyšleným debilům.

Sem tam někdo odepsal, že teda ať dojedu k němu. To víš že jo, někam se štrachat, kdoví, jestli mě tam neokrade, co si o sobě myslí? Že on si bude doma hovět v klídečku a já přijdu jak nějaký eskort? Kašlu na něj, nestojí mi za odpověď. Nebo jo, napíšu mu, že je to blb a hodím ho do ignoru.

Jiný mi napíše, že za mnou rád přijde. No tak to teda ne, moje soukromí je moje soukromí, nikoho cizího sem tahat nebudu. Ještě abych kvůli někomu vysávala koberec a převlíkala postel. Odpálkuju a hodím do ignoru.

Další se chce setkat na hotelu, tak to není nic pro mě, takové neosobní. Mám dokonce podezření, že si představuje, že bych to zaplatila, no tak to se teda plete. Ignore.

Tenhle to chce někde v lese, no tak to mi ale přijde nedůstojný, kašlu na něj. Ignore.

Ještě jiný se chce nejdřív seznámit na kafe, tak na takovéhle zdržovačky nemám čas, mám mnohem lepší věci na práci, ostatně mám v profilu napsaný, že to chci bez zbytečných keců, to si není schopný ani rozkliknout profil a přečíst si to? Ignore.

Já myslím, že jsem projevila dostatečnou snahu, víc už snad ani udělat nejde, jenže tyhle stránky jsou úplně nah...o, TADY SE PROSTĚ SEZNÁMIT NEDÁ, název erotická seznamka je prostě podfuk. Samí kecálisti, dopisovači, prostituti, zamindrákovanci nebo tlusťoši. Ale já mám snad právo mít někoho na pravidelný sex nebo ne?

Hlavně mi neraďte, ať využiju služby nějakého profesionála. Tak hluboko jsem ještě neklesla, abych si musela platit za něco, co má být přece zadarmo.