Děkuji milým blogerům

2.7.2023 13:48 · 484 views MiaMia---


za hezké dárečky. Je to od vás moc milé kluci.

Nějak tak jsem se zminila v galerce uz pred par dny a od te doby mi chodi necekana prekvapeni, nutno dodat, ze velice mila. Napriklad kdyz spechat na posledni chvili do prace a zjistite, ze vam nejdou otevrit venkovni dvere, protoze na nich zvenku neco visi.Tak to neco valite dat do vazy. Pro zvedave, pardon-zvidave damy. Ano, byly to cervene ruze s venovanim.Mimochodem mi kvetiny do prace chodi od milacka skoro denne, sem tam i od nejakeho toho blogera :P

Pak prijdete do kanclu a kuryr vam doruci obri krabici penisovych lizatek. S venovanim Od blogerske komunity Pro nejvtipnejsi amaterskou blogerku :-P Takze o obscenni zabavu v tramvaji mate dopredu postarano.

Nej jsou ty pohledy v protijedouci saline. Penis na spejli az v krku, pomale prejizdeni jazykem po lesklem cukrovem udu. Kapicka sliny lesknouci se na povrchu, uff. K nezaplaceni. S kamaradem sazka. Ne to neudelas. To me spatne znal. Vyhrala jsem, na blbosti to me uzije a stud diky letite bipolarce uz davno neznam.

Ta darovana krabice nebyla poprve. Kdyz jsem jeste pracovala v nejvetsi diskotece v Boby centru, cekaval tam na me fotbalista. Protoze tam byl moc hodny vratny, mela jsem domluvenou pozdejsi akademickou pulhodinku. Protoze si ale rada prispim, fotbalista me videl, ale ja jeho ne.

Az jednou na recepci cekala s vratnym obri, asi tak desetikilova krabice. S rakouskymi cokoladami, bonbony jogurty dzusy a ruznymi pamlsky. Dodnes nezapomenu ty udivene pohledy mych tehdejsich spolupracovniku,takove to DEJ MI- nekteri meli co delat se sikmou plochou a zili z ruky do ust, ale srdce meli tam kde nekteri radoby cisti nemaji nic ze, jak sledovali jak si hrde nesu nad hlavou tu obri krabici, ktera byla jen MOJE. A jak to s ni dopadlo? Rozdala jsem ji.


Ptate se a co FOTBALISTA ? Hral za Rapid a mela jsem vse co jsem si mohla prat, jeho lasku, dokonce i mimco, sluchatka za 360 000 luxusni byt, zadarmo tenisove kurty bazen saunu wellnes squosh casino bowling cukrarna s padesati druhy zmrzlin vsude dvere otevrene.Koncerty, prehlidky....
...... jestli jsme spolu sukali si necham pro sebe :P


Rika se, ze se vse vraci, a na moje narozeniny pak jedna pani spolupracovnice, ktera mela jeden zub a patrila k mistni komunite povida, tak Marto mas dnes ty narozky tak tady mas a vytahla zluteho plysoveho slona, a rika A MA NAPIS Y LOVE YOU,....To me dostava i po te dobe. Ne nedelala jsem mezi bezdomovci, ani orzdily, ani nedelala, nakonec, jsou to taky lide a vlastne nikdy nevis jak skoncis ty.¨
Ale muzu s jistotou rict, ze byli stokrat rovnejsi v charakteru nez leckdo s titulem. Bylo to hezke obdobi, takove zvlastni, tolik svobody jako tam jsem snad nikdy nemela, jeste tak mozna bude jednou s cizi zemi u more ve svem. Neco se chysta, az prijde ta spravna doba.Pak vam poslu voucher.

¨.

Myyyyyy mameeeee narozeninyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :P

Jo a jeste jeden ctitel Ja ruze nekupuju- ja je kradu v zahradach.

A pak moje srdecni vyrazne vekove mladsi zalezitost, a darovanej peprak k narozkam. Pro me tehdy nejkrasnejsi darek.Krome prstynku s monogramem teda. Aby se ti lasko nic nestalo, az ode me pojedes v noci domu. Byl 100 km daleko a v noci se vracel vlakem domu.

Narozeniny, nekdo je slavi den nekdo tyden a nekdo cely rok, jako ja :P


Nejlepsi na tom jsou zavistive pohledy kolegyn, kdyz mi kuryr privezl ted od milacka narozeninovou kytici ruzi do prace, zelenejsi nebyl snad ani spenat :P

Myyyyyy mameeee narozeninyyyyyyy:P