Jak to tady vnímám já a co vy?

10.9.2023 13:54 · 3,480 views Hyckej_si_me

Ahoj amatéři,

dlouho trvalo, než jsem se odhodlala něco tady dalšího stvořit. Denně mě bavíte, mám z vás výtlem, a to škatulkování tady, to je náročný koníček. Tenhle blog je pro všechny, co se chtějí tady trošku orientovat, tak se vám pokusím pomoci s tím rejem včel a s tím spojených vos.

Oblíbené fráze na skle:

Chci reál:

Dlouho jsem pátrala, co to vlastně reálně znamená a dospěla jsem k závěru, že to píše člověk, co mu něco chybí a neví vlastně co, tak použije tuhle otřepanou frázi. Také ti tím dávají najevo, že tě nevnímají jako realitu, ale fikci. Takže za mě, takového raději ignorovat, protože vysvětlovat lidem, že realita je jen jedna, to nechceš.

Jsi Karel:

Další otřepaná fráze na amatérech, možná i někde jinde. Tak to se snaží vám sdělit, že vás považují za chlapa, i když jsi holka. Přitom, když si nevíte rady s pohlavím toho, co buší do klávesnice, tak je na to velmi lehká rada pro zde přítomné. Má rada zní: veř, dokud se nepřesvědčíš, že to pravda není. Na druhou stranu, řekni si o mobil, dá, zavoláš a je tam kontaxt k tomu, co jsi si s dotyčnou osobou psal, tak to je OK, ale to ještě neznamená, že z toho bude realita. Pokud na tu realitu tlačíte, tak žádejte ověření, co bude pro obě strany safety a z toho vycházejte.

Teď se trošku rozvedu o těch modelech, co sem chodí:

A:zadaný muž, zadaná žena
skvělá věc, je to naprosto jasné, transparentní, něco oběma chybí a když zjistíte co to je, a pak je jen na druhé straně, či si chce psát za tím účelem a s tou profilovkou, galerií, údaji, obsahem textu.

B: model, modelka
to už tak skvělá věc není, logiku v tom nevidím, to se někdo opravdu nudí, má problém a nebo je tam nějaký business model, marketing. Za mě, nebrat, ale na druhou stranu lehce najdete ten důvod, proč ten nick tady je. Každý model si vydělá dost jinak, tak pokuď tady propaguje svůj SW klub, nebo značku kosmetiky, tak to ani nemusí být on, je to prostě jen marketing k těm účelům stvořený a z chovaní je to lehce poznat.

C:sám, sama a hledá seznámení:
tam bych zvedla prst a řekla si, proč hledá tady? Co tady může najít? Najde tady oblbování, fikce a utratí čas, co je za mě neefektivní. Na seznamování je prostor jinde.

D:troska, fetka,...
to dává smysl, hledá si tady ty své, naznačuje, nabízí a buď to vyjde a nebo ne. Berou vše, hlavně, když z toho něco kápne. Prodá cokoliv a kohokoliv, aby bylo na dávku, zvedne i mobil a přesvědčuje, prostě bariéra, nulová:(

E:sběrači těl, dat, mozku, rukou, marketing,..
nabídka za nabídkou, jedna zajímavější, než druhá, přečteš a víš, vše se opakuje.


Místnost: Virtualní služby:

Tady se na chvilku pozastavím. Kdo tam chodí a proč, to je takové alba, omega, aby to bylo všem jasné.
Dnes už tam bez plného ověření smí"prodávat"jen ověřené nicky. Ověřený nick vám řeknu, že je proces toho, kdy musíte mít k dispozici OP, obličej, co se s tou OP "shoduje" a pak tu druhou část, co většina potřebuje, a to je účet v bance, co je na stejné jmeno, co je na OP, kam si necháte poslat peníze. Kdo ten účet ovladá a jak, to radši neřešte, peníze se v době okamžitých plateb přesunou velmi rychle kam chcete:) A kdo pak ovládá ten dotyčný ověřený účet, tak to je kapitola sama pro sebe. Jedná se tam o erotický obsah, co se distribuuje. Kdo je na tom obsahu, to je ten klíč k tomu, jestli to konkrétně ty chceš a nebo ne. Internet je plno profi materiálu zdarma, kouzlo je v tom, že ti zvládne něco vyrobit na klíč. Jasně, můžeš mít 99 vzorů a pokaždé se nějak trefíš do vkusu a kupující je spokojen. Ty dotyční se nikdy neschází a ani nemůžou, protože ani nevíte, kde jsou a jen si přečtete, co o sobě píší. Pokud mají vyplněný věk pro všechny, tak to je ten, co je na OP té ověřené. Nechci spekulovat, jak je složité si ověřit nick, za mě je to jen o chvilku přemýšlet, jak na to, ale pak právní důsledky jdou vždy za tím, co tu tu OP poskytne, ale to třeba se i tak chce. Nedělejte si iluze, ale jde tam v první řadě o spokojenost na obou stranách, a pokud mám radit, tak zakladní princip jakéhokoliv chatu je, že to musí dávat smysl, co ta druhá strana dělá. Tady platí, co nezkusíš, nepoznáš. A věřte mi, vše má svůj důvod a to i já, že jsem vůbec tady. Pár indicií: krátká životnost fejk účtu co podvádí, tady dlouho nevydrží. Obsah sledujte, čím více ho tam je, tím to na mě působí lépe, věrohodněji, tak tím se řiďte. Když se nebojí ukázat obličej, je to 50% výhra pro vás, že to tentokrát možná už vyjde. Obecně tady každý, kdo chce v té místnosti vydělat, tak se nechce dělit, takže se snaží v co nejkratším čase najít bezpečný kontakt/skype WhatsApp, kde sdělí platební podmínky a také to pak je vše jen o CTRL C a V, prostě minimální práce a hlavně, databáze odběratelů, co zaplatí třeba i příště. Výhoda je, že víte, kam jste to poslal, ale nevýhoda je, že máte nulové garance služby. Jak vám nick cokoliv okatě nabízí, tak na to pozor, ať už to je ověření, nebo naopak, že se oveřovat nemusí, že už ověřený je. Najít bezďačku, co vám dá 9let starou OP, kde ještě nebyla na ulici a udělá vám selfíčko, tak to nechcete. Jen plus pro vás, pak si píšete s nebezďákem:) A teď chudáci admini musí u všeho obsahu kontrolovat, že je identický s osobou na OP, co dala ověření, jak to je v realitě, to nechtějte vědět. Nechci nikomu sahat do svědomí, ani nic deklarovat, a je to určitě interní, jestli a jak se to řeší. Já si zvolila cestu čistou, a nic na účet, ani do ruky nechci, mám klid a aspoň pocit, že nejsem ta kurva a ctím zásady win win. A pro vás signál, kredity nejsou okamžitá platba a ví se, kdo a kam, za mě nejbezpečnější pro obě strany.

A: Reálná holka co potřebuje peníze a tohle jí přijde jako nej "zaměstnání", tak za mě, tady si holka jen tak nevydělá jako třeba za kasou v Lidlu, ale nejakou tu stovku denně to dá a když k tomu zvládne se zorientovat v sociálních dávkách, tak se uživit tím může. Pokud je zadaná, je to divné,

B:Pár, co na tom sedí non stop a drtí to, co to jde, to poznáte lehce, sklo pomalované pořád stejnou větou a je to jen síto, co se snaží zachytit nějaký ten drtek. Pokud si milovník toho se dívat, jak to tandem jede proti tobě, tak do toho, ti pak jsou schopný si vydělat trojku denně, ale to si nechávají také posílat na účet peníze, takže za mě to není fér vůči tomu, kdo jim to umožnil.

C:Fejkové profily
to poznáte lehce, nemají se jak ověřit, i když mají plné ověření, je to absurdní hned na open, tak ruce pryč a co nejdále.

D:kluci, co těží ze své dokumentace, co si ponechal někde od EX
to poznáte také lehce, nic nového nemají co dát a když ex jim ověřila profil, tak vlastně měla to zrušit.

Místnost: Erotické služby:

Tak tam je to nejhorší prostředí, co jsem kdy zažila. Hejtí, uráží, zpochybňují, to je snůška nešťastných lidí, co je lituji. Jsem odolná, takže mě je to putna, ale vypadá to navenek šíleně. To nechceš, tak se tam zdržuji co možná nejméně. Pak je to prostor, kde se nejvíce okrádají lidé:(

A teď něco málo k mé bytosti:

1.ptát se mě můžete na cokoliv, nemám problém odpovědět.
2.denně dám do ignorace přes 700 nicků, a pokaždé to má velmi podobný důvod, to nechcete.
3.přistěhovala jsem se do Prahy a i u mě je jasný důvod proč tady jsem. Chci něco dokázat sobě i druhým.
4.scházím se ráda, možná to nebude pochopitelné, ale snažím se aspoň jeden s jedním novým denně se sejít.
5.zatím mě tady žádná nabídka neohromila natolik, abych jí věnovala víc, než bylo třeba.
6.je jedno, jaký máš dům, auto, značku bot, ale to, jaký si člověk, podle toho se i chovej a buď svůj.
7.zatím mi vyhovují realizace akciček, co dělám pro amatéry, pokaždé se sejdu s někým, co je něčím zajímavý a něco mi do života přinese.
8.co řeknu, to i dodržím a na tom si zakládám a nic virtuálního tady neposkytuji, takže pokud se chceš sejít, máš možnost, vyber si z mých akcí a přihlaš se jako člověk, co se za sebe nestydí.
9.v mém profilu si můžeš pročíst o všem, co se děje kolem mě. Je to takový prostor, kam skládám střípky, co jsem realizovala a nebo realizuji.
10.sama jsem upřímná, tak buď také, jiná cesta tě pokaždé doběhne a to v tom špatném.