Jaký je

17.9.2023 04:34 · 1,078 views babizna01


Jsou věci na mužích, které mi spolehlivě zatemní mozek a přepnou mé racionálno do modu slint...
Jako třeba - dlouhé stehenní kosti, stíhlé, upravené ruce, inteligentní výraz v tváři, trochu aristokratické vystupování, ne nadřazené, ale sebevědomé.

Tohle všechno můj chlapec vyvolený nemá :-)

Kdybych ho měla ve zkratce popsat, řekla bych medvídek Pú. To by ho vystihlo asi nejlíp.
Je zkrátka tak obyčejný, že to víc asi nejde.

Ale! Dokáže mě spolehlivě rozesmát. Svou, skoro až dětskou bezprostředností a přímočarostí, mě neustále přivádí do stavu vnitřního rozechvění, vyvolává ve mně potřebu jej neustále ňuňat.

Až si někdy říkám, jestli jsem se úplně nezbláznila. Mé chování je každopádně nepřiměřené mému věku (Jako bych zase slyšela blbě pindat svou matku. Naser si už konečně!).

Zatím jsem ve fázi, kdy hodně krotím svůj temperament. Nechci si ho hned vyplašit :) Připadá mi takový celý křehký.

Teď se spolu vlastně poznáváme a synchronizujeme, je to děsně vzrušující, to postupné oboustranné odkrývání a objevování, jak se oba vzájemně pomalu integrujeme do svých životů. Nějak to samo nenásilně plyne, je to příjemný.

Poznávám jeho nejbližší okolí. Jeho setra se o mně vyjádřila (ukazoval mi co mu po naší návštěvě napsala), že - Konečně jsi přivedl něco pořádného.
No, beru to jako kompliment (a trochu jako hrozbu), i když jsem jí zlomila dvoumetrovou monsteru, když jsem u ní neopatrně obdivovala funkční kachlovou pec a zakopla o nějaký kabel, za což se velice kaju a budu si to vyčítat asi do konce života.

Jinak se nic zvláštního neděje, když jsem u něj, hrozně se mi vnucují myšlenky na seriál o Homolkových, je to celé tak nějak zvráceně poetické a přitom nejvíc transparentní až skoro nudné :) Ale přitom se pořád něco děje. A ohromně mě to celé baví.

Sex je gut, zuby má všechny, vlasy ne, není čůrák, takže zatím samá pozitiva.

Mám růžové brejle a nechci je nikdy sundat :))

Tak, tohle je poslední, co jsem tu o něm napsala, doufám že jsem tím uspokojila některé zvědavce a zvědavky.

Prosím, jestli se rozhodnete k tomu cokoliv napsat, vynechejte držení palečků a přání štěstíčka :-)

Budí to ve mně obrovskou chuť někoho zmlátit :)))