Budeš mě kouřit?[BDSM FootDom]

21.11.2023 09:23 · 865 views Master-N

Nejčastější otázka, kterou dostávám od suby, kteří přicházejí na první schuzku, je „mužu vás kouřit“. Odpověď na to je Možná.

Uctívání mého rozkroku vnímám jako odměnu pro subika a subinky za to, že řádně plnil svou roli u mých nohou. Pokud vložíte své srdce do olizování mých chodidel a cucání mých prstů a budete plně přítomni a skutečně poddajní při uctívání mých nohou, budu z toho opravdu nadržený, v takovém případě vás pravděpodobně donutím kleknout a přitlačím vám hlavu dozadu za vlasy a odměním tvá ústa svými koulemi a mým penisem. Pokud však opravdu nejsi submissivny a nemůžeš se vzdát své vůle jako dobrý, rovný koberec, pak umyješ mé nádobí, budeš ponížen u mých nohou a pustíš se.

Nemám rád suby, které nedokážou ovládat své sexuální touhy nebo jsou iniciativní. Musíte přijmout, že jsem Král. Objednávám. Iniciuji. Začínám. Končím. Kontroluji, co se stane. Opravdu mě zajímá pouze otrocký materiál v subach. Pokud se naučíte poslouchat, následovat a potěšit, dejte mě vždy na první místo, pak se budu na trůnu cítit jako doma a budete odměněni celou mou přítomností.