Co když se známe?

6.12.2023 14:31 · 1,296 views sxjp

Poslední dobu si najdu na tento web cestu častěji, než dřív. Nevím proč, ale nějak mě začalo fascinovat, kolik lidí zde sdílí svoje nejitimnější záležitosti.

Dřív to tu pro mě byl prostě další server nabitý erotikou a pornem a nepřišel mi ničím nějak zvláštní. Najednou mě ale baví a fascinuje ta "opravdovost" a "reálnost" toho, co tu lidé sdílí. Nejsou to videa a fotky z profesionální produkce, ale videa a fotky opravdových lidí, kteří se o ně chtějí podělit, protože jsou úžasně zvrhlí a protože chtějí být vidět. Nejsou to povídky z databáze někde bůh ví odkud z internetu, ale zážitky a fantazie konkrétního jednoho člověka. Člověka, který klidně může být (přehnaně řečeno) váš soused(ka)...

A to je asi právě to, čím je to tady o tak moc lákavější, než spousta jiných adres na internetu: ta myšlenka, jak blízko nám v běžném životě může být někdo, jehož obsah zde sledujeme.
Z nějakého důvodu je pro mě tohle (ne)vědomí strašně lákavé a stimulující. Co když je ta sexy žena, která sem uploaduje úžasné fotky své roztažené a napumpované kundičky, moje kolegyně? Co když je ten chlap, který mi na chatu na mé přání popisuje, jak by si přede mnou tvrdě vzal mou přítelkyni, soused z vedlejšího vchodu? Co když je ten pár, co zde hledá druhého pro nenasytnou manželku, někdo z blízkého okolí?

Já vím, je to nepravděpodobné a je to do extrému dotažená myšlenka...na druhou stranu - v té ČR nás zase tolik není. Tak mě o tom nechtě fantazírovat...baví mě to :).

Hezký večer všem.