Střípky ze seznamky..

12.12.2023 09:06 · 1,508 views JohnnyMnemonic

Je to tak, po delší době jsem zase posbíral pár nových zkušeností a rád se s Vámi o ně podělím..

Hledání té pravé se momentálně moc nevěnuju, ale když už se dam dohromady na seznamce s nějakou ženou bez závazků, tak proč se nepokusit z toho něco vytěžit!

A s čím jsem se tady za poslední týdny pokusil navázat nějaký kontakt?

Match number 1! I'm busy!
Začal jsem si psát s velmi busy holkou, která by měla údajne po dvou dnech vcelku normálního psaní čas 20.12, říkám si okey, pořád to není 30 února, takže jdu do toho! Nojo, jenže když s datem soulasím, tak je tu další problém. Ta busy holka neměla vůbec čas si za dva dny přečíst moje BIO, kde mám dokonce 2x uvedený to, že nechci žádný robátka.. Chápu, je to problém, takže jsem jí slušně poslal do řiti s tím, že by bylo dobrý neplýtvat časem druhých a že by si tedy mohla do profilu doplnit, že deti chce, vono totiž když tam jeden má uvedený 2x že haranty nechce a druhý to tam uvedený vůbec nemá, tak já osobně se domnívám, že ten druhej tuhle dost podstatnou věc akceptuje.

Match number 2! Pohovor!
Ahoj Katko, povíš mi o sobě něco víc kromě toho, že bydliš v Praze?

Ahoj xxxxx (to bylo všechno)

Nedalo mi to a po 3 hodinách píšu:
Tak tohle bylo spíš o mně, já bych se rád dozvěděl něco o Tobě (doplněno usmívajícím se smajlíkem)

Její vcelku okamžitá odpověď:
Nemyslím si, že jsem tu na nějakém pohovoru.

Jojo, celkem ledová sprcha, kočička asi hledala mrdání tzv. hookup nebo nevim, myslel jsem si, že je normální si o sobě něco říct, ale asi ne..

Takže jsem slušně odpověděl:
Tak to jo, měj se fajn!

Match number 3! Stačilo mi..
Takže match, konverzace, směle se zeptám, jestli by neměla čas a chuť to risknout a sejít se.. Dohodli jsme datum, já vybral kavárnu v její blízkosti, vyžehlil jsem košili, navoněl se a dorazil.. Holčina přišla oblečená tak, že tomu moc nedala, ale okey, cejtila se v tom asi pohodlně, tak proč ne.. Hodinu a půl dlouhý rozhovor, který neváznul s velmi hlubokým očním kontaktem, přišlo mi, že si vcelku rozumíme, platím, rozlučka, pár dalších zpráv jak rychle to uteklo, že jsem vybral fajn kavárnu a tak jsem nabral dojmu, že by to šlo a že by si to třeba ráda zopakovala třeba u večeře, takže jsem se jí zeptal, jestli by nechtěla zajít v dohledný době na večeři.. A odpověd nepřišla ani po 10ti hodinách, takže jsem jí jen napsal: Okey a smajlíka s krůpějí poti na na čele, jak jsem si připadal trapně.. No a v zápětí přišla odpoveď, že jakože děkuje a že jedna schůzka stačila... Ani jsem neodpovídal, rovnou jsem jí smáznul, bylo to trapný a ztráta času..

Normálně začínam nabírat dojmu, že je to tady zlatý.. Zde jsem nouzi snad nikdy neměl a ještě jsem si řadně s amatérkama zamrdal.. Asi to hledání přesměruju sem a rozhodím sítě!

PS: Inteligentní, přiměřeně atraktivní žena 30-40let, bezdětná a bez závazků typu manžel/přitel, co by chtěla skutečně randit?