Zlobivka Mia

1.1.2024 14:16 · 345 views MiaMia---

Mia-ne já. Já?
A měl pravdu. Pokračování předešlého psaní.Slovo Blog fakt z duše nesnáším.

Blížily se vánoce a když jsem to fakt nečekala,v té řetězovce ne zrovna pěkných věcí, co se mi staly, mi přistál ve vzkazníku s hromadou dalších ctitelů zajímavý vzkaz. Bereš i zajíčka? Tak pro mě ne zcela krok do neznáma, že? Z minulých blogů kdy jsme si zařádili u mě v kanclu/ už je to promlčené když sedíme jinde, ale i kdyby je mi to úúúplně šumák/ se synem kolegyně z firmy a s mým ex, který byl o 19 let mladší nic nového. A nesmím zapomenout na podzimní MEGA úlet NA ŠPILASE se studentem 23. Takže tak. Pokaždé ta začíná podobně, ale ve finále s úplně jným výsledkem. Co však nic na světě nepřekoná, byla moje zvědavost.


Abych nekecala. Je pravda, že si dávám předtím, než se něco většího rozjede trošku na čas. Není kam spěchat a ted adrenalin před schůzkou právě stojí za to.Ve firmě jsem si vydobyla svůj koutek, takovou koji, všem ji postupně vzali, ale já na ní trvala.No, trvala je slabé slovo, prostě jsem si ji vyřvala, No je pravda, že v ní býval někdy i pěknej bordýlek, ale když šef přemístil svoje přebytečné materiály coby zdroj potenciálních klientů z bodu A /dělal si pořádek/ do bodu B / kde dělal nepořádek mně/. No a tam jsem si mohla dělat co jsem chtěla, jednoho kolegu dokonce napadly gloryhole.Prej vyvrtame takovou dirku akorat na to a tady bude kasicka.Pak se soustred na vykon v praci ze.


Takže mi přišel ten vzkaz. Takové zpříjemnění a tak co, představy mi nikdo nevezme a sněním nikomu neubližuju ne?

Nejlepší je, že už plánujeme ty představy do detailů. Místo už máme vyhlédnuté, luxusní azylek pro milence ,kousek ode mě. Pokojík s vyvýšenou postelí, který není taková ta z Ikei, kterou si doma prostě za týden sám složíš, ale sexy kovové letiště s polštáři jak pro nějakou tureckou princeznu. Jen ty kočky čtyřnohe tam budou asi chybet, protože ty princezny doprovázejí.Jednou jsem tak nafotila nej kamaradku, s vejirem a karnevalovyma cervenyma balonkovyma satama vypadala fakt jak turecka princezna skoda ze sem nejdou vkladat fotky, a kdyz jsme byly v nejlepsim, prisly pod tu lavicku kde sedela, ctyri kocky ruzne se s nima mazlila, a zrcadlovka dostala zabrat -no mega fotky.


Když tam vejdeš, tak už za dveřmi ucítíš tu šukací vůni, hodně mi o připomíná jednu obří diskotéku, kde takovy oder sexu chtíče a nevázané mrdačky byl vždycky o víkendu hodně brzy ráno.
Já tam tehdy přišla fakt hodně brzy, a stihla jsem tam asi pět sexy převlíkajících se sexy tanečníků. Bylo léto já naostro v šatech, která měly vykrojený stehna na kterých na bocích svítila bílá krajka. ještě je někde mám. Ti kluci se bavili mezi sebou a zatezaky na schodisti tlumily kroky takze o me nemeli ani paru. Chtela jsem se tehdy otocit a ujtect, prece jen pet kluku a ja sama,ale nakonec jsem si to rozmyslela a sla drze k nim, Stali u mixaku, kde hral v tu noc znamy DJ a jeden z nich obdivne piskl. No to mi jeste schazelo, ja chtela jen proklouznout okolo, Tak nic.Zastoupil mi cestu a ptal se, kde jsem vzala ty hezky sexy saty a ze
mam pekny nohy a ze muzeme do satny.Byli hezci az moc , tak pokracovani necham
na tve fantazii. Jeden z nich je muj soused barman, bydli vedle me.


Ale ted to bude po delsi dobe v rajcovnim prostredi, na moc azylech s virivkou jsem nebyla, vlastne jen dvakrat a na tom samem, Brnaci dobre vedi v Kr Poli- vlastni to Arabi ale hodka stoji patnact set. Virivka je dlouha cca deset metru a pri nejvyssi rychlosti odtlitnes jak hadr :-) Ale na privatni virivce jen pro dva, to musi byt nadherny zazitek.