ZAMILOVANÝ BRUSLAŘ.

2.1.2024 19:23 · 201 views MiaMia---

Kousek ze mě.

Jsem nemehlo na vsechny sporty, ale o to vic me bavi je zkouset. Treba takovy slanovani v hale z patnacti metru navic v kure.sky blbejch botach, ktery mohly kazdou chvilku sjet jak po masle a nezbyl by po me ani mastnej flek.

Jsem nemehlo, ale bavi me pokouset osud. Treba jizdou na inlajnech, pro me spis na botech s koleckama.
Na lednich bruslich jsem jezdila, ale toto byla pro me novinka.Rikala jsem si, tvl dyt na tom nic neni.. Pracovala jsem tenkrat v mistech, ke kterym patrila obri rampa pro bruslare a cim vic jsem se na ne divala, tim vic me to lakalo si to zkusit.

Kdyby mi jedna uklizecka neslohla moji nadhernou jahodovou mikinu a neprinesla misto ni na omluvu ty brusle, nikdy bych nemela hezkou vzpominku.

Bylo to jednu nedeli v Boby centru na Roller skating, kde byl soucasti i bar se sympatakem barmanem, ktereho jsem musela ochutnat hned po tydnu, o tom ale psat nechci.

Ze nasledovalo rande na zavrenem baru i s jeho kamaradem, ktery me naucil pit tequillu,a po jedne sklenicce nechtene prozradil, z ceho je vlastne vyrobena, ze na dne plave tlustej cerv a ze se ruka pred tim polije citronem a soli,o tom taky psat nechci.

Jednu prazdninovou nedeli, kdyz uz bylo po zaviracce a ja znudene koukala do blba , tedy dolu na bruslici plochu, a mela myslenky totalne jinde. Pamatuji si jen kostickovane bilomodre saty s velkym vystrihem a skripeni brzd jeho brusli. Ten musel do tech parket propalit diru, ktera je tam dodnes.

Mlady hezky kluk tak 16-17, ji bylo asi o osm vice, jezdil do zblbnuti a vzdy ji venoval pohled, tam nahoru na bar. Jednou pristala i letma pusa. Sexy modre oci a profi otacky ji probraly uplne. Tak sla za nim dolu. Jezdil kolem ni nekolik otacek, az se ji tocila hlava a nechtela, aby prestal. Byli tam uplne sami. Usmev mu s rozpaky opetovala, a rikala si, ze tech zazitku z onoho mista uz mela tolik, ze jejich zdokumentovani by vydalo na peknou knihu.

Ubehl tyden a uz netrpelive cekala, kdy uslysi svisteni jeho kolecek od brusli, nekdy to neni jen o sexu.A asi prave proto, si ty zazitky pamatujete.