Přišel :-)

3.1.2024 10:00 · 824 views MiaMia---

Váhavě přichází k místu srazu, na které se domlouvali snad měsíc. Dnes měla docela rušný den, ale zvědavost byla silnější. Zná ho jen z fotky a týdenních vzkazů. Vyběhla narychlo jen v červené kratší bundičce a uplých džínách s výraznými srdíčkovámi kapsami, dělají hezký zadek. Vlasy, které běžně nosí v culíku, si protentokrát vyčesala do drdolu.Beztak nikoho cestou nepotká, je totiž sobota.


Jedno projíždějící auto na ni ale přesto zatroubí. :-) Občas je potřeba udělat něco jinak.


Váhavě přichází na místo, kde by měl stát i on, něco se mihne a kroky směřují k ní. Usmívá se, jen tak pro sebe, však o nic nejde, jen o poekc. Škodolibé podvědomí našeptává: Fakt jen pokec??? No když myslíš.


Kolem pusy jí lítají mlžné kroužky anebo si dala ovocnou vapku? Anebo obojí? Má super náladu, v sobotu se nevstává a kdoví, co ji v příštích minutách zase nového čeká ?


Parkoviště je dnes poloprázdné, ale pár aut tu stojí. Většinou spící kamiony a bílá dodávka se záclonkami. A co, zvědavci se najdou přece všude. Neznámý už je pár kroků od ní a ona se potutelně usmívá. Vždycky to má na háku. Není to její poprvé.Jeho rozpačitý úsměv vyruší její slova Ale jo klidně si zapal.Třeba to odhodí zábrany.
.
Pak už to nevydrží přijde k ní a dá jí nesmělou pusu ... Ona : už beze slov a zip bundy z bodu A do bodu B, krajkové body a jeho nenechavé ruce.Je u vytržení, vzrušený z její vůně, schváln si vzala tu, která dráždí a nejraději by si ji tam ohnul hned teď u nedalekého stromu. Ale vášnivá líbačka musí prozatím stačit.