Nákup kuchyně

14.1.2024 11:00 · 736 views Wevu

Byla jsem kupovat kuchyň. Jste napnutí, jak z nákupu kuchyně může být blog zrovna zde, viďte? Šla jsem do jedné pobočky celorepublikové sítě, zašla jsem tam v sobotu, prošla si prodejnu a zastavil mě mladík, že je z jiné pobočky a že tam jen supluje, ale že mi domluví schůzku, s čímž jsem souhlasila, zapsal si tedy mé jméno spolu s nějakými dalšími detaily, vzal si na mě telefon a domluvil mi schůzku.

Přišla jsem na schůzku, během dvou hodin jsme vymodelovaly kuchyni a vyrazil mi dech s cenou, tak jsem si vzala čas na rozmyšlenou. Při druhé návštěvě jsem provedla řadu kompromisů a cena lehce klesla, pomocí ženského šarmu, tedy pár rozepnutých knoflíčků, jsem získala ještě dvacet klacků dolů a plácli jsme si. Slíbil zaslání návrhu a nějakých detailů e-mailem, který ale ještě neměl, tak kliknul na můj kontakt v jejich systému, přičemž jsem stále viděla, co má na obrazovce. Zobrazila se karta s mým jménem, telefonním číslem a poznámkou: „mladá prcina chce kuchyň do 3+1“ Já nevím, kolik lidí by se urazilo, kolik lidí by to pohoršilo, mě to pobavilo. Já se začala nahlas smát na půlku studia. Borec jen dodal, že to tam psal kolega. Dopsal si můj e-mail a šla jsem domů.

Zpětně přemýšlím, jestli mě to jen čistě pobavilo nebo i polichotilo. Frajer ze sobotní schůzky byl mladší než já, že mě označil za mladou jako ok, ale za prcinu? Třeba byl na starší, neo naopak kolega, co to se mnou sepisoval na mladší a jde o tajný kód pro kolegu. I pro mladšího kluka jsem po dítěti stále prcina, super! Nebo by tak označil i paničku ve věku mých rodičů? Přiznejme si, nejsem žádná sexy modelka, spíš obyčejná mladá hočina. No radši se tím moc nezabývat, jsem prcina a kdo je víc?! Si tak říkám, co si o mě vede můj osobní bankéř, který z každé schůzky dělá interní zápisy, třeba je tam detailní popis mého dekoltu, délky sukní, barvy šatů a barvy rtěnky...