Saúdská Arábie

19.1.2024 13:10 · 1,242 views Wevu

Jak si možná někteří pamatujete, protože blogy nečte až tolik uživatelů a točí se tu ti samí, vloni jsem psala, jak to chodí v Indii, turecké záchody, zápach, bordel aj. Věřte nebo ne, v Kuvajtu, Bahrajnu, Saúdské Arábii a podobně taky není o zážitky nouze…

V této části jsem ještě nebyla, takže převyprávím storku jedné podle mě lehce perverzní cestovatelky, od které jsem četla minimálně 2 knížky a které jsem byla tento měsíc na přednášce právě o zmíněné části světa. I v této části jsou záchody jako v Turecku a i zde je to s hygienou zajímavé, navíc jako žena ještě k tomu v období ramadánu, no to by bylo na dlouho… No prostě tato holčina zamířila na Wecko, chápej díru v zemi a podložkami na stání, kde se tedy příslušně obnažila a čapla si a… Děcka, já mám trauma z pavouků. Ale jakože extrém, jsem schopná proskočit oknem, vyjet ze silnice či skočit do propasti. Ona čapěla nad dírou s holou pipkou a z té odpadní díry začaly nejenže vylézat pavouci, ale začali vyskakovat!!! Ona se tedy na ně vymočila, prý neskákali až tak vysoko. Za mě hrdinka! A to nejen proto, že se v takové zemi pohybovala sama na motorce. Vám říkám, já bych způsobila mezinárodní skandál, který by řešil asi nejen český, ale i Evropský ministr zahraničí, pokud taková funkce existuje.

Si z toho dělám malinko srandu, já bych to ale asi skutečně nedala. Nebo já nevím jak bych reagovala. Skákající pavoučci pár centimetrů od mého holého klínu, kteří se chtějí dostat do mě, či jak jinak si jejich primitivní chování vyložit, to je prostě panická ataka. I kdyby to byly třeba mravenci, co vylezou z odpadu, bych je nejraději upálila, ale odpadní pavouci, no tvl… A i když neskáčou vysoko, mít pavouky 10 centimetrů od nohy, pomóooc! Si nejsem vůbec jistá, že bych při záchraně života stihla natáhnou kalhoty.

Jo a vy s arachnofobií to nečtěte. Tím jsem ale asi měla začít, že?