Ryze pánská operace

23.1.2024 03:16 · 865 views -StojanJakotyc-

Jeden amatér se mě ptal na obřízku, tak k ní napíšu menší článek s mou zkušeností.

Nekonvertoval jsem k Judaismu, pouze jsem se narodil s krátkou uzdičkou, aka frenulum breve. Byl jsem schopen přetáhnout předkožku, ale hodně na těsno. Z toho důvodu jsem už před lety podstoupil tzv. frenuloplatiku. Celkem brnkačka, v lokálním umrtvení mi trošku řízli uzdičku. Stav byl pak o něco lepší, ale stále ne ideální. Těžko se mi to těm doktorům pak popisovalo, ale prostě pořád jsem cítil určitý diskomfort. Takhle mi to asi přijde nejvýstižněji řečené. Jeden doktor mi na to pak řekl, že už zbývá jedině obřízka a zároveň prohlásil, že musím víc trénovat. Ale z nějakýma mladýma a úzkýma... Řekl mně s mojí slabostí pro milfky. Tady doplním, že já mám v popisku v profilu napsáno: "A doktor mi opravdu v roce 2013 doporučil víc souložit." No, tak to bylo ono.

No, tak jsem byl postaven před otázku obřízky. Hurá, druhé řezání do pindi. Rozhodování mně stěžovala skutečnost, že můj případ byl, řekl bych, takový hraniční. Nebylo to úplně nutné, ale zase má člověk tu zžíravou myšlenku, že by to mohlo být lepší. Ale co když to operatér nějak pokazí? Jak moc budu citlivý? Problém je ten, že je to nevratný zásah... Bude to lepší, nebo horší? To se dozvím jenom, když do toho půjdu.

Nakonec jsem se tedy rozhodl, že do toho půjdu. Celková, nebo lokální anastézie? Jsem starej borec a už jsem jedno řezání vydržel v lokálce, ne? Ale doktorka říká, že z jejich zkušenosti je lepší celková. Ok, nepřu se. Dostávám termín nástupu do nemocnice. Počkat, když jsem byl naposled v nemocnici, tak se na mně vystřídalo asi 16 mediků, kteří se na mně učili, jak zní kvalitní zápal plic. To se tentokrát dít nebude, že ne?

Nástup asi v 7 ráno, nebo kolik to bylo. Jako by nestačilo, že mi budou řezat do mojí chlouby (jak tady ženy říkají), ale ještě nástup v nekřesťanskou hodinu. Ale asi nikoho nepřekvapí, že jsem stejně moc nenaspal. Sestřička na nástupu mi říká, že si aspoň při té pracovní neschopnosti odpočinu. Jako fakt mám v plánu se flákat, ale prostě asi 16cm jizva a oteklý péro bude tu kvalitu odpočinku trochu snižovat.

Ubytovali mě s 3 dědulama na pokoji. Šup do pižama a do postele. Kurva, já jsem zatim ok, nedělejte ze mě ještě lazara. Jeden dědula odjel na operaci a za chvíli byl zpátky. Probuzen z narkózy vypadá v pohodě, v průbehu dne pořád checkuje jizvu. Předoperační vyšetření, dva mlaďoši (kluk a holka) doktoři. Další lidi, kterým musím ukazovat svůj penis. Zase se snažím popsat, že v klidu ta předkožka přetáhnout jde úplně v poho, v erekci to jde taky, ale už to jako pne a určitý diskomfort. Bude to celková obřízka nebo částečná? Asi celková. Oběd nebyl špatnej, ale dědulové frfňají. Fascinuje mě ten nevděk. Dostanou pod nos docela dobrej servis a jsou nespoko. Usnáším se pro sebe, že nejvíc v klidu je ten dědula po operaci, tusím, že mu odoperovali nádor na močovém měchýři. Večer koukají dědulové na fotbal. Nechávám si tu možnost ujít a poskytuji sestřičce na chodbě porady z mého oboru. Říkám si, že už mi to docela stačilo a že už bych mohl jít domů. Jak by na mě asi koukali, kdybych jim to řekl? Anesteziolog mi předepsal na noc něco na spaní v noci docela spím.

Ráno dostávám tlakový punčocháče a oblbovací injekci. Nervy v kýblu a ještě by mě mohla na místě sebrat módní policie. Svlíkat. Donaha? Fofrem! Ani blbý ponožky si na ten blbej sál nemůžu nechat. Vždyť tady nevadí, že je chlap v ponožkách asexuální, ne? A tak, aby to s operatérem praštilo, mi taky nesmrdí. Zakrytýho mě vezou. Přeložit na operační lůžku a šup na sál. Teď vám zavedeme narkózu. Vy mně budete operovat? Bude to celková, nebo částečná obřízka? Ne, operovat vás bude tady pan doktor, teď ale někam odběhl. ------------------------------------------------------------

Jak vám je? Žiju. Odvezeme vás na pokoj. Frčíme. Hodiny? To nebyla půl hodina, ale spíš hodina. Celý den nevstávejte, mohl byste upadnout. Ani na záchod si nemůžu dojít? Ne, tady máte bažanta. Jebem ti boga, puši mi kurac, popi govno na slamku! Asi jsem cimprlína, ale močit do bažanta na pokoji s dalšími lidmi je fakt věc, která mě sere. Subjektivně to vnímám jako moment, kdy pociťuju největší ztrátu důstojnosti. Mám tlakový obvaz, z kterého čouhá špička žaludu. Punčocháče musím mít do dalšího dne, dostávám takovou blůzu, za kterou by mě módní policie sebrala ještě jednou a všechno, čeho se má oranžovou dezinfekcí namazná stehna dotkou je... oranžové. Obvaz mám pak sundat. Je to celková. Všechny děduly propouští a čiperně odchází. Mě stěhujou do jiného pokoje. Injekce do břicha na ředění krve, nice. Večer jede všechnopárty a po ní Hercule Poirot. Ač je Suchet dabovaný Medunou moje nejoblíbenější verze AP, tak na "Au contraire, Hastingsi," dnes večer náladu nemám. Přes noc máme mít otevřené okno a nechat naše párky větrat. Přes noc 14 stupňů. Já jsem zimoumřivej, jak prase, takže se stejně zakývám.

Ráno umejt oranžádu, hurá, sundat punčocháče, hurá, možnost ji na záchod, hurá. Ale i ta volná blůza mě dráždí při pohybu, takže velmi opatrně. Dojdu na hajzlík... Aha, koryto řeky teď vede úplně jinudy. Té schopnosti, kterou nám ženy tak závidí teď radši budu muset na nějakou dobu dát distanc. Na pokoji jsem s jedním dědulou a jedním klukem, který měl stejný osud jako já. Přišla za ním nějaká holka a vypadjí nějak sklesle. Samozřejmě už chtějí uvolnit lůžku, takže mě propustí. Naštěstí je sobota, tak volám rodičotaxi.

Doma chodím maximálně v trenýrkách. Ty nejvolnější kusy, co mám, se stávají mými nejoblíběnějšími. I tak mě ale dráždí. Nějaký kluk napsal na netu, že si šev vprostřed posunul do strany. Hm, rozhodně stojí za vyzkoušení... Ha! Génius! Ten kluk je génius! Jaké jsem předpoklady pro udělení státního vyznamenání? Já k tomu přidávám fígl, že si rozepínám knoflíček vepředu na trneýrkách a pinďu vytahuju na vzduch. Jak už jsem psal, 16cm jizva a otok. Zašili mě trošku šejdrem. Asi 15 stehů. Těch stehů je fakt docela dost. Jako opravdu s tímhle někdo chodí druhej den do práce? A Lex Luthor je jeho úhlavní nepřítel, nebo co? Zarputilé stehy vydržely tři týdny.

V práci máme dress code - dlouhé kalhoty. Takže pak cesty tam a zpět absolvuji v měkkých bavlněných šortkách a tam se převlkékám, dokud to počasí dovolí. Přesto mi to stále lehce oékalo. Citlivost se zlepšuje, spíše než žalud mám citlivou takovou tu zadní čast pod žaludem a to už zůstává.

No jo, honit už musím jinak. Spíše klouzat rukou po penisu, než ho pevně chytit a přetahovat. To mně chybí (nebylo nekomfortní samotné takové honění, ale když zůstala ta předkožka přetažená). Co se samotného sexu týče, ten jsem od té doby neměl, tak nedokážu hodnotit. Shrnu to lakonicky, netvrdím vyloženě, že je to nejlepší rozhodnutí mého života, ale nelituju toho.