Práce snů?

26.1.2024 07:17 · 902 views RomanPycka

Jsem vždy přemýšlel jaký to je, dělat třeba barmana, či vyhazovače ve swingers klubu. Nebo nejlépe takový klub vlastnit. Na jednu stranu těm lidem závidím, je to práce mých pubertálních snů a z puberty jsem ještě nevyrostl, ale na druhou stranu si říkám, že všeho moc škodí.

Nezevšední to? Vždyť to nakonec bude úplná rutina. I ta nejlepší ženská se dřív nebo později okouká, pak je dobrý si na tu swingers spolu zajít, pro zpestření. Ale když vám denně před očima mrdá X desítek lidí, už to přece žádný zpestření nebude.
Jdete po roce s manželkou na SW a říkáte si, WAW, přelízla tam frajerku která mi kouřila péro a jinej borec jí u tuho šukal. Pohled pro bohy.

Ale když to máte denně před očima?

"Zase tam vylízala nějakou trapnou píču, co neumí kouřit a šukal jí nějaký dement, a co jako?"

Nezmizí takový ten WAW efekt? Takový ten "zakázaný", společensky "nepřijatelný"?

I to porno už není, co bývalo. A tím nemyslím, že by byla horší produkce. Kdysi v ranný pubertě jsem viděl prso na obrázku a stačilo mi párkrát přetáhnou předkožku a bylo vymalováno. Ale nechtějte radši ani vidět, na co koukám dnes. Teda tohle vyznělo, že na něco extra hnusnýho, ale všechno je v rámci toho, co je legální a není to nebezpečný. :)))

Jsem i z amatéru dost otrkanej, to čemu se lidi na jiných sociálních sítích diví, mě nijak nepřekvapuje, ani nepohoršuje.
Vlastně není to tak dlouho, co jsem poznal u piva fajn ženskou, ale jak jsem jí ukázal profil tady, byla to konečná. Hotová Sodoma Gomora pro ni. Přitom si nepřipadám, že bych tu dělal něco špatnýho krom toho, že tu občas někoho seru, ale to je jen jejich problém.

Ale z jinýho úhlu pohledu si zase říkám, že když máte něco zažito a okoukáno, tak i víte, co je pro vás dobrý.

Co si o tom myslíte Vy? Je to práce snů, nebo se z toho stane rutina, jako z běžnýho manželství, kde se šuká jen "pod peřinou" a i orál je zpestření?