Ach ty ženy

30.1.2024 03:52 · 793 views RomanPycka

Určitě jste někde nějakou už zahlídli. Většinou jsou to celkem roztomilá stvoření co vědí všechno nejlíp, přesto nevědí co chtějí a mají vždycky pravdu, přestože ví, že jí nemají.

Je s nimi celkem zábava, ale problém nastává ve chvíli, kdy už nevíte, jak jí zabavit.

A sranda je i to, je tak trochu sledovat.

Jak ty mladý hledají svého prince, ale žádný jim není dost dobrý. Když pomalu zjišťují, že by byl čas založit rodinu, udělají si prince z prvního debila, kterýho potkají.


Když už rodina nějak funguje, pomalu zjišťují, že je to debil, ale prostě když už si ho nabrnkla, tak to nějakou dobu toleruje. Postupně přijde na to, že je to nejen nesnesitelný debil, ale i čůrák, zmrd, hajzl, idiot, kretén, hovado zasraný, prase, kurevník (případně impotent) a nakonec ho opustí s tím, že už žádného prince nechce. Tvrdí, jak je jí takhle nejlíp a že jí jde jen o sex.

Pak omylem potká jiného prince. Pro tu co má doma, to už je často nesnesitelný debil, ale princ se s tím nechce smířit, tak jí oblbuje jako původní princeznu.


Ona se zase chvíli cejtí jako princezna, jenže když se to ta jeho “kráva” o tom svém “debilovi” dozví, pohrozí mu a on se na čas zdejchne.

Princezna je sice nasraná, ale přesto, když jí zavolá, tak jí vztek přejde a zase mu dá. Princ si užívá svoje princezny a krávu doma toleruje, protože mu dá nažrat, uklidí, uvaří a podobný věci.

Psáno 17.4.2016 ale bavím se tím, realita je někdy krutá. :))



"Ach ty lidi" by mělo být v titulku, ale to by nebylo ono. Omlouvám se za genderovou nevyváženost. :)))