Úvaha nad sexem za peníze;)

30.1.2024 05:23 · 1,524 views Lilyen-KH

Nejsem žádná spisovatelka, ve slohu jsem nikdy nijak zvlášť nevynikala, proto si sem odložím jen malou úvahu :) Úvahu nad tím, jak se tady přistupuje k ženám, které nabízejí služby... anonymní účastníci zdejšího serveru posílají fotky svých ptáků, posílají své nejrůznější představy (většinou velmi nechutné), posílají nejrůznější videa, jak si kde honí... Urážejí a jsou přesvědčeni, že taková žena jim samozřejmě musí odpovědět, ať napíšou cokoliv.
A co už vůbec nechápu, proč se někde domlouvají a pak na schůzku ani nedorazí.
Mnozí jistě namítnou, že pokud se žena takto nabízí, nezaslouží si úctu... i s tím jsem se již setkala, takže šukat s ní ano, ale normálně ji pozdravit a pak se ptát co nabízí, je problém?
Já mám hodně, ale opravdu hodně ráda sex, dokonce tak hodně, že se mi rozpadl nejeden vztah právě proto, že ho chci velmi často. Nemám tedy sexovat? Nebo časté sexovaní bez peněz je v pořádku, ale jakmile už je za peníze, je to problém? Mít milenku nic nestojí? Večeře... dárečky... ale hlavně čas! Společnice za peníze Vás čas nechce... Já osobně chci ten sex :))) a proč si vzájemně nevypomoct?
Budu ráda za Vaše názory, pokud budou slušné a konstruktivní 😉