Nápaditý dominant?

25.2.2024 03:53 · 405 views IronWood

Tenhle článek začne jako hate, ale ve skutečnosti je to spíš a smíření se s faktem, že svůj život si tvoříme sami a nikdo jiný, zvlášť ne náhodný kolemjdoucí z internetu, nemůže přesně vědět, co v které chvíli chceme a potřebujeme.
Už nějakou dobu se tu snažím někoho, kdo by byl dominantní, nápaditý a vytvořil si ze mě svojí virtuální loutku, která bude plnit příkazy a posílat fotky a videa z provádění. Tohle by nebylo až tak těžké zadání, pokud bych nebyl tolik vybíravý a stačilo mi prosté - svlíkni se, vytáhni ho, ukaž prdel, stříkej, máš nějaký hračky?
Tuhle fázi už mám za sebou a potřebuju víc nápaditosti. Honění venku, v autě nebo v lese, v obchoďáku na záchodech nebo ve zkušebních kabinkách. Úkoly pro zajímavé polohy, které by mě třeba samotného nenapadly.
No a teď k tomu přijetí - dnes mi došlo, i díky čtení úžasných povídek od profilu KatkaBitch, že jediná možnost, jak takové zkušenosti zažít, je vzít kontrolu do svých rukou a připravit si scénář sám, že to jde i z pozice submisivní. Jak přesně? To ještě nevím, ale dnes nám celý den na hraní a zkoušení :)