POZNÁŠ SE ?

27.2.2024 04:34 · 608 views MiaMia---

Kdo su? Aneb...
Todle musíš číst ať se vo sobě něco dohókáš, čili dozvíš, protože si nýmand co furt potřebuje nějakó betelnó infošku.

Tady só skupiny duševně poškozenéch kocórů a borců a takhle se snadno můžeš najít do keré skupiny jako nejvíc hodíš sicnu, kde ti to nejvíc štymuje.
Tak házé čučku...

1. Dezolát
Jeho posláním je probózet. On je tu pro ty, kteří chtějí procitnót, aby těmto spícím dušám ukázal jak to tady doopravdy valí. Zná každé detail, vidí pod pokličku, zkrátka pavlačová drbna level mástršéf.

2. Bohyně
Ó bohyně...ta je tu pro to aby všem ukázala, že to jde. Že když to dokázala ona, prosté kocór z lidu, tak ty to taky dokážeš. A ona je tu proto aby ti s tím helfla alias pomohla.
Můžeš mít tělo jak řecká bohyňa a přitom vydělávat mega love. Můžeš mít borca snů, partnera svýho levelu a hlavně, hlavně to štěštíčko.

3. Paní Colombová
Nikdo ho nikdy neviděl, ani nevíte, že ho máte v přátelích. Máte ho ale rádi, protože je jediné, které nepoučuje nebo nehejtí.

4. Pohodář Príglové Žanek z Rakovca
Všem ukazuje jak je v betelné pohodě a totálně na klid.
Proč? To je jasná odpověď.
Žanek není Brňák a tak vo Brněnské pohodě může jen žvanit, ale skutečné moravské čil nikdy ještě nezažil, pozvěte ho konečně už někdo do Brna ať pochopí zažije a zagóme na vlastní kůžu, možná o tom pak konečně přestane všechny poučovat .

5. Colombo osvícenec
To je skutečné mudrc, taky ho nikdy nikdo neviděl, nikdo neví jak vypadá, ale zaručeně umí vohnót každó myšlenku do praku jak Franta Kocórek selenitovó tyč jen siló dramatickýho mrkanca čili pronikavó čučkó jak když marylin monró hází vočkem ve filmu.

6. Šedé maus alias šedá myš - to je hodný myšák, nic proti němu ani píp. Ještě že ho máme a můžeme si s někým odpočnout a nemít se pořád na pozoru jak štangla salámu v lednici.

7. Agresor a kritik - drsné borec nebo kocór které to ale myslí s touhle parádní BLOG grupó dobře a svým držkováním zachraňuje všechny. Mazltof.

8. Bezhraničář - tak to je skutečné profík. Ten si může dělat úplně co chce, hlavně kdykoliv a jakkoliv. Nezná ne a jediná budoucnost, která ho dřív nebo později čeká je "odstranit z kamošů, alias z přátel".

9. Guru ezoterik
Tak to je skutečné borec. Ten vylévá svó moudrost na všechny ještě neprobuzené duše ve vesmíru. Všechno ví...jak vznikl vesmír, jak vznikla šalina v Brně a kolik vody je v Brněnským priglu.

10. Velká stará a pokročilá duša
Tak to je takové vál, že je nebudeme rušit v jejich pokročilosti ať už se můžó vrátit zpět na nebesa kam jistojistě patří.

13. Byznysmen prodávající svoje kurzy "jak jsem vidělal svůj první milion".
Týpek typické Brňák Franta kocórek z Bohunic.
Kurzy vymyslel v šalině a teď blóme AM štatlem a snaží se to střelit s akční slevó za pětibábu.
14. Ten co bere všechno vážně aneb ZDEJSI Jitrnica
Naša Jitrnica věří doslova všemu co kdo řekne, napíše a každý slovo je pro něho vážná věc jak kudla do zad vod nejlepšího kamoša. )


Pronesme za něj minutu ticha, třeba mu donde jak laciný šou ve kterým všichni hážo machry je.

15. Brňák
To je elita národa, kdo není Brňák to je skutečné chudák.

16. Pražák
Tak to je sorta vo které jen dobře.
Ale hlavně proto aby nám nezamachlovali alias nezavřeli dé jedničku, to by totiž všichni Moraváci museli chodit do Práglu po svéch fuseklích polem kolem devíti křížů a na to žádné Moravské borec není postavené.

17. Ostatní nepodstatné póvl

Ten kdo není ani z Brna ani z Prahe, ten kdo nemá tělo Bohyně a mysl Sherlocka Holmesa, no prostě vobyčéná nicka.
Tak.

To byla betelná nejvíc lekca sebepoznání jakó vám kdy kdo mohl dát.