Život? Pod hladinou...

27.2.2024 17:45 · 598 views Mr-Wolverine

Je to už pár let co jsem si tu registrací vytvořil účet. Svět byl tehdy asi opravdu trošku jiný. Lidi chodili ven, potkávali se, přes den chodili do práce aby se uživili a večer třeba trávili čas sváděním druhých, aby se pobavili.

Měl jsem to štěstí, že se mi podařilo najít příjemnou společnost na celá léta, takže jsem tu nemusel prosedět zbytečně měsíce, měsíce a měsíce aniž by to mělo efekt, jaký jsem si přál. Ano, rád si užívám s cizí ženou a příliš mi nezáleží na tom, zda o tom její partner ví, či nikoliv. Umím si to užít ve dvou pouze s ní když přijde ona za mnou a my mu za odměnu vytvoříme pár pěkných fotek nebo video, umím si to užít i ve třech kdy nás partner sleduje nebo "podporuje". Záleží na lidech. Vždycky záleží na lidech.

Schránka - tělo - je samozřejmě důležité, atraktivní, vzrušující a půvabné. Příliš zanedbanou, otylou, zarostlou a rozcuchanou "poběhlici" si prostě do své postele ani do svého života nepozvu, stejně jako mě nepřekvapuje, že s příliš zanedbaným mužem by to neučinila ani ona. Potud "vzhled". To důležité, to hlavní je ale mimo to "pohlavní". Je to uvnitř. Je to o tom, jak s tou "neřestí" naložíme, jak se motivujeme, jak si povídáme, jak se svádíme a jak trávíme ten čas okolo - ten relaxační čas kterého nikdo nemá úplně nazbyt - aby to stálo za to.

A inteligence. Možná podceňovaná - ale mozek je ten hlavní pohlavní orgán - centrum vzrušení a trocha kultivovaného projevu je pro vzrušení nezbytná jako sůl a koření v kuchyni.

Je to tu jiné, změnilo se to. Zdá se, že hodně lidí se tu snaží vydělávat místo toho aby chodili do práce a zde se bavili, chtějí po mně VIP, chtějí po mně "FO", chtějí po mně kredity za to abych se podíval na průměrné fotky nebo podprůměrné fotky lidí, kteří třeba nemusí být průměrní či podprůměrní, ale z čeho soudit když to jediné co mi předvedou je podprůměrná, unuděná prezentace nazvaná "já" nebo "zase já" či snad "můj" "moje" "nuda" "zase nuda" a tak podobně :-)

Ta moje "zavedená" má dnes dost jiný život a mně se příliš věnovat nemůže, tak mi nezbyde, než se pokusit zde najít novou, abychom opět byli všichni spokojení, usměvaví a uspokojení. Ale bude to těžší. O moc těžší než tehdy. Svět se změnil. Neodsuzuji ho za to, ale mám v úmyslu přijímat pouze to co jsem schopen přijmout. A to prostě musí mít trošku krásy, trošku přirozenosti a trošku IQ.