update - aneb - seru na to...

7.4.2024 12:14 · 1,132 views babizna01

Mám na srdci dvě věci, které bych si zde chtěla odložit, respektive moje starosti na vaše hlavy :-))

Zaprvé - moje láska se švihákem lázeňským je ztroskotaná. Je to tak strašně psychologicky komplikovaná (pro mne, protože jsem posedlá pořád něco chápat) a tak neskutečně blbá story, že se asi o tom ani nebudu nějak rozvláčňovat.
Prostě se naše představy o našem vztahu nějak definitivně nesešly a já fakt už dávno nejsem z těch, co by nějak zásadně museli chodit naproti kompromisům a nekomfortu.

Myslím že jsem ze svých nároků dostatečně slevila tím, že jsem byla ochotná přijmout do svého života člověka, který by mne nesral, což se mi sice splnilo, ale zato mě tak nějak stabilně dokázalo nasírat skoro celé jeho okolí a podmínky a tak.
Takže, až si budu příště zase něco manifestovat, musím být ve svých přáních víc vyhraněná a konkrétní (to samé platí i pro vás, nepřejte si zbrkle, vyleze vám z toho píčovina!).

Zadruhé - chci se tady s vámi rozloučit, zjistila jsem že už mě tady nedokáže nic překvapit, nasrat ani pořádně pobavit, tudíž - jsem amatérská mrtvola.
Vlastně jedna věc mě tu ještě nasrat dokáže. Cenzura. Nemám chuť být korektní a sluníčková a už vůbec nemám chuť si nechat určovat hranice a způsob vyjádření svých myšlenek.
Na to jsem fakt už moc stará.

Bylo to tady super (kdysi), nikdy nezapomenu na prochechtaný noci (na blogu, aby to někdo nepochopil jinak) a tak odhazuji klobouk v dál a papáček :))